To je to što me zanima!

Čačić: Derbi smo riješili, a sad idemo po svoj prvi milijun eura

Hajduk smo riješili, a sad želim pobjedu i u Kijevu. Ako im prvi zabijemo, nemaju šanse, kaže Čačić, koji je jučer počastio igrače za svoj 59. rođendan. Piva nije bilo
Vidi originalni članak

Jutro u Maksimiru nakon velike pobjede nad Hajdukom. Nasmiješena lica, a neki su igrači pjevušili hitove Jelene Rozge. Svjesni su dinamovci da su igrom potpuno deklasirali velikog rivala iz Splita.

- Naravno da se nazdravilo pobjedi. Nazdravili smo u subotu navečer u karanteni. Ja sam malo popio, a igrači nisu - rekao je nasmijani Ante Čačić.

Treći put zaredom dobio je Hajduk, drugi put s Dinamom, ali nema euforije. Klub za dva dana čeka Liga prvaka, gostovanje kod imenjaka u Kijevu.

- Bio je to odličan derbi. Zaista smo bili pravi. Rekao sam da ćemo biti pravi kad bude najpotrebnije. To smo i pokazali u subotu - kazao je Dinamov trener, a zatim ispalio:

- A sad idemo po prvi milijun eura. Idemo po pobjedu u Kijev. Ako zabijemo prvi gol, oni nemaju šanse, uvjeren sam u to.

Čačića veseli dobra forma većine igrača. Protiv Hajduka je s dva gola zabriljirao i Sammir, kojega je motivirao poziv Igora Štimca.

- Ovo je drukčiji Sammir. Ozbiljniji i savjesniji, sad bi trebao nastaviti s ovakvim igrama - govorio je Ante dok su se njegovi igrači častili.

- Obećao sam ih počastiti jutro nakon utakmice. Ipak mi je u subotu bio rođendan. Neka uživaju. Na meniju ima svega, a piju samo vodu i sokove - istaknuo je Čačić.

Brine ga samo jedna stvar.

- Ivan Kelava ima virozu. Preskočio je trening i otišao je doma zbog temperature. Valjda nije strašno, valjda će do srijede biti OK - rekao je i otišao se počastiti.

Kako li će samo njega i igrače počastiti Zdravko Mamić ako u srijedu dobiju Dinamo Kijev. Obećao je da ide po prvi milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • mladipastuh 01.10.2012.

    daleko je taj miliun dobit ce jedino ako uplate 500 tisuca na kladionici protiv sebe

  • bbbdado 01.10.2012.

    Sportski je nadati se. Sretno.

  • JureDanchi 01.10.2012.

    Riječanin sam ali svaka čast boysima i torcidi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare