To je to što me zanima!

Čačić ih odveo u finale, Egipćani mu svejedno pripremili otkaz?!

Hrvatski trener je Pyramids FC u prvom nastupu kluba u Kupu konfederacija odveo do finala, ali Saudijac Turki al Sheikh koji vodi klub ima brdo novca i nema pojma o nogometu pa je potrošio šest trenera u dvije godine
Vidi originalni članak

Službena se objava još ne čuje među piramidama, ali egipatski mediji tvrde kako je samo pitanje vremena: bivši hrvatski izbornik Ante Čačić (67) više nije trener trećeg kluba u Egiptu, Pyramids FC.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čačić je šef struke Pyramidsa od prosinca 2019., a ugovor mu neće biti produžen nakon što je je u finalu CAF Kupa konfederacija izgubio od marokanskog Berkanea 0-1.

Igralo se u Rabatu na stadionu 'Prince Moulay Abdallah', pitanje pobjednika razriješio je pogodak Issoufoua Daya u 15. minuti utakmice.

PREUZEO EGIPATSKI KLUB Nekad Modrić, a sad Ali Gabr: Čačić na klupi nakon 2 godine!

CAF Kup konfederacija je osnovan 2013. godine kao drugi po važnosti afrički kup nakon Lige prvaka. Čačiću je to bio prvi posao nakon što je u listopadu 2017. završio izbornički mandat s 'Vatrenima'.

Čačić je Pyramids u debitantskom nastupu tog kluba u Kupu konfederacija odveo do finala, ali za Saudijca Turkija al Sheikha koji je vlasnik kluba ni to nije bilo dovoljno dobro.

Ishitrena reakcija uobičajena je otkad Turki vodi klub. U dvije i pol godine promijenio je šest trenera dokazujući kako ima novca, ali nema pojma o nogometu.

Čačiću su pomoćnici bili Ivica Sertić, Roy Ferenčina i Leonard Sovina. Piramide je vodio u 33 utakmice sa omjerom 21-3-9, a u prvenstvu Egipta je treći.

Čačićev trenerski put obuhvatio je Dubravu, Inter, Osijek, Zadar, Slaven Belupo, Kamen Ingrad, Lokomotiv, Dinamo i... Hrvatsku reprezentaciju (od rujna '15 do listopada '17). Vatrene je vodio na Euru 2016 u Francuskoj i  ispao u produžecima šesnaestine-finala od Portugala, kasnije osvajača naslova prvaka Europe.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šimun prvi 26.10.2020.

    Pomanjkalo mu sreće uz oskudno trenersko znanje❌

  • Petrinja u ❤ 26.10.2020.

    Ante izdrzi. Vukasu se trese stolica 😆

  • branka dovečer 26.10.2020.

    Ante mani se nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare