To je to što me zanima!

Čačić kaže: 'Nismo se adaptirali na dvije špice'. Kako i bi kad to nisu niti igrali na pripremama?!

Ante Čačić je u četiri pripremne utakmice Drmića i Petkovića zajedno koristio samo 20 minuta. A onda su njih dvojica u prve tri utakmice sezone na terenu skupa bili čak 196 minuta?!
Vidi originalni članak

Kvalitetno se pojačaš, dovedeš prave igrače i sanjaš Ligu prvaka, a onda te otrijezni Škupi. Dinamo je očito u problemima, Zagrepčani i dalje nemaju igru. Ante Čačić je napravio prvi krivi korak i to u najgore vrijeme. Točnije, dobio je žuti karton. Dinamo je u 2. pretkolu Lige prvaka remizirao (2-2) sa Škupijem, a to je uz sav respekt gostima trebala biti - klasična laganica. Sve ostalo je suludo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi znamo što "modrima" znači Europa, a prolaz Škupija hrvatskom prvaku donosi barem četiri milijuna eura. I najmanje plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Sada je sve pod velikim upitnikom, Dinamo uz puno nervoze čeka odlazak u Skoplje. Gdje će biti svega, vjerojatno i panike. Da, Dinamo je bolji, ali nogomet piše svakave priče. A Zagrepčani po kvaliteti nisu "stepenica više", već "pet katova" iznad Škupija. No, jučerašnja utakmica to nije pokazala.

Ante Čačić i dalje luta sa sustavima, s početnim postavama, s vizijom i idejom što točno želi od svoje momčadi. Malo se igra 4-4-2, malo se prebacuje na 4-2-3-1, pokušava se i s 4-3-3, pa eto i (ne)uspješno s 4-1-3-2 formacijom. A ako se i dalje luta, ako se i dalje traži dobitna kombinacija, što se onda radilo na pripremama?

Trener Dinama na press-konferenciji poslije utakmice poručio je kako se "momčad još nije adaptirala na igru s dva napadača". Kako i bi, kad je Dinamo u četiri pripremne utakmice, s Drmićem i Petkovićem u tandemu igrao točno - 20 minuta?! Točno 20 minuta u posljednjem pripremnom dvoboju u Sloveniji protiv Trnave kada su Drmić i Petković na terenu bili od 46. do 65. minute.

Čak ni to nas nije čudilo, no onda je Čačić u prve tri utakmice sezone (Hajduk, Lokomotiva, Škupi) svoja dva najbolja napadača na terenu zajednički koristio čak 196 minuta. Bruno Petković i Josip Drmić zajedno su protiv Hajduka i Lokomotive igrali po 66 minuta, a protiv Škupija je Drmić zamijenjen u 64. minuti. A da su igrali malo više zajedno i na pripremama, vjerojatno bi se i momčad brže adaptirali na njih dvojicu, zar ne?

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Real_Madrid81 20.07.2022.

    Cacicu kod takve izjave se vidi da nisi za trenera!!!

  • Palmanova 20.07.2022.

    HT je izgleda jedini koji pise kako treba,ambiciozno ,kriticki bez dlake na jeziku.kad vidis isjecke ostalih ne postavljaju trenerima nikakva kriticna pitanja kao da je med i mlijeko

  • Antitovar *_957 20.07.2022.

    Samo ti ostavljaj Orsica na klupi...pa se poslje cudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare