To je to što me zanima!

Čačić: Kruno pametuje, ali ne spominje poraz od Trešnjevke

Jurčić stalno govori da je bio uspješan sa Slavenom i Pulom, a zaboravlja da je bio trener Lokomotive kad ju je četvrtoligaška Trešnjevka izbacila iz kupa, rekao je Ante
Vidi originalni članak

Ante Čačić po dolasku u Dinamo krajem prošle godine nije došao prodavati demagogiju kao neki od njegovih prethodnika. Odlučio je ostatku sezonu pristupiti samozatajno bez pompoznih najava izražavavši se biranim riječima.

No, ipak neke njegove riječi zasmetale su bivšem treneru Kruni Jurčiću koji je Čačića proglasio nekorektnim, piše Večernji list. Kruno je prije nekoliko dana zamjerio Čačiću što nije ažuriran kako se radi vani te mu je zasmetala izjava kako poput njega neće imati sletske vježbe na treningu.

- Ne bi bilo korektno na to odgovarati. No, zar nisam rekao da je Dinamo prošle godine postigao najbolje rezultate u posljednjih 100 godina, da se ne smije sve gledati kroz utakmicu s Lyonom. Nisam ni o Komesu rekao ništa loše, pohvalio sam Raka i njega, ali i zaključio da mi ne trebaju obojica - prenosi Večernji Čačićeve izjave.

Nakon što se Jurčiću zahvalio na ovosezonskom naslovu, Čačić mu ipak nije ostao dužan.

- Jurčić stalno govori da je bio uspješan sa Slaven Belupom i Pulom, a zaboravlja da je bio trener Lokomotive kad ju je četvrtoligaška Trešnjevka izbacila iz kupa - rekao je Čačić.

Kako li će Krunin povrijeđen ego reagirati na ovakav 'retern'?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • njonjo 27.01.2012.

    E moj Cacicu zalosno je da si trener dinama a neznas ni koliko ima godina.Najbolji rezultat dinama u posljednjih 100 godina , a dinamo osnovan 1945 ( po komunistickom sistemu ), pa koliko je to godina 67 ako nisi znao. Prije dvije godine ste slavili 65 godina , uz rezultate kradete i godina .Tipicni komunisticki tim.

  • silaaa 26.01.2012.

    jurcic , cacic , sve je to isto smece

  • jabbar 26.01.2012.

    Joj!Počel je Jurčića komentirati!Bojim se da su tu negde!

Komentiraj...
Vidi sve komentare