To je to što me zanima!

Čačić: Na iduće uvrede povući ću svoju momčad s travnjaka

Dinamov trener Ante Čačić spreman je na drastičan potez - povući igrače s terena. Rekao je kako je rođen u Zagrebu te da ne može vjerovati što se sve viče s tribina
Vidi originalni članak

Ante Čačić rekao je kako je spreman povući momčad kad čuje degutantne uvrede s tribina, prenosi Večernji list.

Dinamov trener ne može vjerovati što se viče s tribina igračima i ljudima u klubu.

- Rođen sam u Zagrebu i ovo mi je neobjašnjivo. Otac sam i djed i užasno mi je slušati takve uvrede s tribina. A viču ih oni koji nisu ni rođeni 70-ih kad se krvarilo za Dinamo - rekao je Čačić.

Dinamo je nedavno izdao otvoreno pismo javnosti povodom uvreda navijača na utakmici protiv Slavena. Klub je zatražio potporu tijela i državnih institucija te zaštitu od degutantnih uvreda navijača koji su u sve uvukli i dvije Mamićeve maloljetne kćeri. 

- Jesam li spreman povući momčad s terena? Jesam - odlučno je rekao Čačić.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • odalv 30.03.2012.

    Neki komentatori su toliko nekulturni da to zgrožava sve uljudne ljude koji žele sa kulturnim komentarima uspostaviti kontakt sa piscem komentara. Ovakvim izrazima i rječima vidi se njihova kultura , a oni su nesposobni ozbiljno komentirati neke dogođaje sa nogometnih terena.

  • Cro Cop 29.03.2012.

    Iduci put bi policija u takvoj situaciji trebala odmah potjerati te budale tzv. Dinamove navijace BBB sa tribine i svima odrediti zabranu dolaska na stadion od najmanje 3 godine, pa nek onda iduce 3 godine opet idu gledati utakmice u kino sa njihovim sponzorom Bernardicem iz SDP-a. Meni kao istinskom Dinamovom navijacu oni uopce nece nedostajati na stadionu.

  • Penny Dollar 29.03.2012.

    E u ovome ima moju podrsku. Steta sto vise nema ono zakona o praznjenju kriticne tribine. BBB su za mene najbolji navijaci na svijetu sto se tice navijanja, odnosno buke, al ono sto pjevaju zadnjih par sezona mi se ni malo ne svjda

Komentiraj...
Vidi sve komentare