To je to što me zanima!

Čačić na Šerif bez partijanera: Ne mogu shvatiti to ponašanje

Dinamo će protiv Šerifa u srijedu igrati bez Sammira i Nikole Pokrivača. Obojica su tri dana prije utakmice tulumarili na Jadranu. Čačić kaže kako će dobiti po džepu...
Vidi originalni članak

Odlučio sam da na ovu utakmicu ne računam na Sammira i Pokrivača. Nemamo pravo zatvarati oči pred takvim ponašanjem. Nećemo biti taoc nikoga, a niti rezultat ne smije ovisiti o jednom igraču, rekao je Dinamov trener Ante Čačić.

Samo tri dana uoči ključne utakmice "modrih" protiv Šerifa, Sammir tulumari na moru pa drugi dan nije sposoban ni hodati, a kamoli igrati. Nikola Pokrivač izgubio je vozačku zbog odbijanja alkotesta, također u gluho doba noći...

- Nije mi shvatljivo da se netko tako ponaša uoči važne utakmice, ali zov ljeta, brze ceste, blizina mora... Nije mi bilo teško odlučiti o izostavljanju ove dvojice jer oni u ovakvom stanju nisu ni sposobni igrati - rekao je Čačić i dodao:

- Poslije ćemo sjesti s njima i odlučiti kako će biti kažnjeni. Vrlo vjerojatno financijski. 

- Postoje neke stvari koje se zovu odanost prema klubu, poslu..., ali oni to ne poštuju. Imao sam svakakvih situacija u karijeri, ali ovako nešto nikad - kaže Čačić.

Arijan Ademi se ispričao treneru i on će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Šerifa. No ozlijeđeni Calello, Krstanović i Kovačić neće biti u konkurenciji.

Beqiraj: Sammir će nam faliti

Sad sam čuo odluku trenera. Morat ćemo je poštovat. Sammir će nam faliti jer je vrlo kvalitetan igrač, rekao je Fatos Beqiraj

Idi na 24sata

Komentari 83

  • ak1990 07.08.2012.

    jebes Sammira....nema nama Modrica na naslovnicama, hallo bolan novinari?? dajte nam malo modrica i soraje... ovaj Čačič moze slobodno samnom kopat kanale, nije nista pametnije njemu dat u ruke nego lopatu !!

  • libeluli 07.08.2012.

    Neka igraju Beqiraj i Ademi, bar se bore, pa ako Dinamo izgubi neće mi biti žao...Sammir i Pokrivač po 50000 Eura kazne, pa da vidiš reda

  • odalv 07.08.2012.

    Samo vi govorite protiv Čačića,ali sad je vam pokazao svoju odlučnost .Mislim da bi malo trenera koji bi se odlučili na ovakav potez,a igra tako važnu utakmicu protiv Šerifa.Njemu je svakako jasno što ga čeka ako izgubi ,ali svaka čast rizikuje svoju trenersku karijeru u Dinamu.I pored toga ako prođe dalje u 4 kolo kvalifikacija za ligu prvaka,onda bi želio da se ovi pametljakovići što ga vrijeđaju trebali kleknuti i izvinute se tom hrabrom treneru.Toliko na znanje nevjernim BBB ,koje nemogu nazvati navijačima Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare