To je to što me zanima!

Čačić: Najvažnije je ne izgubiti, bio bih vrlo zadovoljan bodom

Žao mi je svakoga igrača, pa i Leke, ali nogomet je kolektivni sport, u kojemu stalno dolaze mlađi, potentniji, brži igrači, odgovorio je Čačić o razlogu izbacivanja Leke
Vidi originalni članak

Dinamova ekspedicija u večerašnjim satima sletjela je u Kijev u kojem nogometaše 'modrih' za 24 sata čeka drugi okršaj u Ligi prvaka, protiv kijevskog imenjaka.

Na konferenciji za medije pojavili su se Ante Čačić i Sammir, a trener je ukratko izrazio cilj Dinama.

- Najvažnije je ne izgubiti, bio bih zadovoljan bodom - rekao je Čačić, prenosi Večernji list.

Zajedno na avion s igračima je krenuo i otpisani Jerko Leko, koji je izrazio želju da putuje za suprugom, a utakmicu će gledati s tribine. Tamnošnji novinari, koji poznaju dobro Leku jer je svojedobno postao miljenik navijača Dinamo Kijeva, pitaju se zašto ne igra.

- Žao mi je svakoga igrača, pa i Leke, ali nogomet je kolektivni sport, u kojemu stalno dolaze mlađi, potentniji, brži igrači. Tako je prirodna selekcija eliminirala Leku iz naše momčadi - rekao je 'modri' strateg, dok je Sammir nahvalio Niku Kranjčara i dodao:

- Dat ću sve od sebe da budem bolji od njega.

Nakon konferencije igrači Dinama zajedno su odradili trening pod reflektorima olimpijskog stadiona.

Blohin: Imaju dobre individualce, Sammira, Rukavinu, Čopa...

Proslavljeni ukrajinski nogometaš Oleg Blohin, a danas trener kijevskog Dinama, oprezan je prije početka utakmice 2. kola Lige prvaka (skupina A) u kojoj njegova momčad dočekuje imenjaka iz Zagreba.

- Gledao sam Dinamo u prvoj utakmici protiv Porta. Moram reći da se Porto itekako napatio u razdoblju do prvog pogotka. Nije to bila za Porto lagana utakmica, niti malo. Dinamo je disciplinirana i dobra momčad koja se u Ligi prvaka pretežno brani, ali ima lijepo izrađenu kontru i polukontru. Imaju brze bočne igrače, dobri su - krenuo je s najavom Blohin i nastavio:

- Mislim da se dobro pripremamo za ovu utakmicu, znamo puno toga o suparniku. Ali, da, imaju oni dobre individualce, Sammira, Čopa i Rukavinu, dobar je i Vida...

- Nisam nervozan prije moje prve utakmice u Ligi prvaka. Kao i cijela momčad fokusiran sam na ono što nas čeka u srijedu. Nema odmora, dan i noć sam obuzet Dinamom. Pripremam sebe i moje dečke za tu utakmicu. Možda neposredno prije utakmice ili za vrijeme trajanja budem nervozan, ali sada sam isključivo fokusiran na rad - završio je Blohin.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • LebronPetrovic 03.10.2012.

    Najvažnije je ne primiti 5 komada !

  • mario72 03.10.2012.

    A do maloprije najavljivao pobjedu, baš me zanima za koliko su dogovorili rezutat.

  • Pa šalim se, bokte! 02.10.2012.

    Dinamo će biti pregažen kao plitki potok..a sad si vi mislite koji Dinamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare