To je to što me zanima!

Čačić: Pobjedom želimo staviti pečat na sedmu titulu zaredom

Hajduk samo pobjedom može barem donekle vratiti neizvjesnost u naše prvenstvo. Mi imamo lijepu atmosferu i radni zanos. Nadam se dobroj posjeti, kaže Ante Čačić
Vidi originalni članak

Derbi čekamo u dobrom ozračju. Napokon su svi igrači bili u treningu tjedan dana. Uz to, još smo imali i stopostotan učinak. Neće igrati samo Josip Šimunić zbog ozljede, a Sammir će vjerojatno početi od prve, rekao je trener Dinama Ante Čačić uoči subotnjeg derbija na Maksimiru (18 sati).

 Dinamo i Hajduk su dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. Očekujem utakmicu u dva smjera. Jer dosad smo uglavnom mi napadali - rekao je Čačić i komentirao stanje na ljestvici.

- Hajduk samo pobjedom može bar donekle vratiti neizvjesnost u prvenstvo. Mi imamo lijepu atmosferu i radni zanos. Nadam se dobroj posjeti i barem 15 do 20 tisuća ljudi.

- Nikad se ne može reći da je u derbiju netko apsolutni favorit, iako ljestvica sugerira da smo to mi.

Čačić je komentirao i izostanak najava iz splitskog tabora.

- Zatečeni su što nisu dobili Split pa nakon toga vjerojatno ni nema najava da će pokoriti Maksimir. Ali bez brige, doći će oni spremni i željni pobjede. 

Kako će Čačić postaviti igru protiv Hajduka?

- Tražit ću dominaciju. Očekujem goropadan Hajduk koji bi se pobjedom "ostavio" u prvenstvu. No i mi želimo ostaviti pečat na sedmu uzastopnu titulu - kaže Čačić i dodaje:

- Igrači izgledaju bolje, svježije, realizacija je sve bolja...

Hajduk u momčadi ima dosta mladih igrača. Na pitanje mogu li oni pozitivno "podivljati", Čačić je rekao:

- Mladi Hajdukovi igrači mogu "podivljati" i "eksplodirati" na derbiju, no imaju oni i iskusnih igrača. To je korektna momčad.

Otkrio je trener "modrih" i koga bi iz Hajduka uzeo da može.

- Ima igrača iz Hajduka koji mi se sviđaju. Vukušić, recimo. Ima lijepo ime, haha. Šalim se, dobar je to igrač, traži stalno lopte u dubinu, jako interesantan igrač - završio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • wenger 17.03.2012.

    Josipa Kuzu za trenera Dinama

  • igorz 16.03.2012.

    jel ima gdje na internetu za pogledat utakmicu

  • Abbath_1 16.03.2012.

    mislim da cu i ja prvi put za hajduk navijat

Komentiraj...
Vidi sve komentare