To je to što me zanima!

Čačić postaje novi izbornik, a B. Marić odgovara na optužbe

Bruno Marić pred novinarima će iznijeti svoju stranu priče vezanu uz subotnja zbivanja na Poljudu, dok će HNS oko 14 sati javnosti objaviti ime novog izbornika
Vidi originalni članak

Buran će biti ovaj ponedjeljak u hrvatskom nogometu. Iako utakmica nema, dva događaja punit će novinske stupce u našim medijima.

Daruvarski sudac Bruno Marić u 10 sati sazvao je konferenciju za novinare povodom događaja na prošlotjednom velikom derbiju HNL-a između Hajduka i Dinama gdje je izazvao kontroverze nekim dvojbenim sudačkim odlukama.

Marić je prijavio policiji predsjednika Nadzornog odbora Hajduka Ljubu Pavasovića-Viskovića zbog prijetnji smrću navodnim riječima "Bruno Marić ti večeras neće živ izaći iz Splita!". Sudačka ekipa suočila se s brojnim uvredama od strane stručnog stožera "bilih". Što je Marićeva strana priče, detaljno će izložiti na pressici.

Nešto kasnije, u 12 sati Hrvatski nogometni savez održat će sjednicu Izvršnog odbora s glavnom točkom dnevnoga reda - imenovanje novog izbornika. Neki će reći - ustoličenje Ante Čačića na tu funkciju nakon otkaza Niki Kovaču. Konferencija za novinare najavljena je za 14 sati.

Čačić i Zoran Vulić posljednjih su dana najbolje kotirali u borbi za mjesto izbornika "kockastih", a Čačić je sam dao do znanja kako je "u subotu dobio informaciju da je ostao jedini kandidat" nakon nedjeljne utakmice između Lokomotive i Splita te je nagovijestio kako već razmišlja o popisu reprezentativaca za utakmice protiv Bugarske i Malte.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • kozaribok 21.09.2015.

    Ovaj Piko me nervira više od Škorinog humora

  • kozaribok 21.09.2015.

    Onda kod okuliste na detaljan pregled jer ne vidi dobro.

  • kozaribok 21.09.2015.

    Dalmoši osnujte si svoju ligu dok se ne riješimo zla u hrvatskom nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare