To je to što me zanima!

Čačić: S Mršićem sam išao na faks, u finalu smo 'neprijatelji'

Dinamo i Osijek u srijedu igraju finale Kupa. Prvi susret igra se u Osijeku. Trener Dinama Ante Čačić na konferenciji za novinare najavio je ogled u Gradskom vrtu...
Vidi originalni članak

Finale Kupa najveća je nogometna svetkovina. Vjerujem da će tako biti i sutra (srijeda). Bio sam trener Osijeka prije 12 godina. Uh, lažem, prije 17 godina, kako vrijeme leti..., počeo je konferenciju za novinare trener Dinama Ante Čačić.

"Modri" u srijedu igraju prvu utakmicu finala Kupa protiv Osijeka u Gradskom vrtu. Čačić najavljuje žestoki napad već u prvoj utakmici.

- Planiramo osvajanje Kupa već u Osijeku. Hirovito je to natjecanje. Osijek je osigurao ostanak i nastup u Europi pa je neopterećen. Izbacili su jaku Cibaliju, doma pobijedili Hajduk...

U proljetnom dijelu prvenstva Dinamo je pobijedio Osijek na Maksimiru 1-0. Nisu "modri" tada briljirali, a Čačić je objasnio zašto.

- Ovo će biti drugačija utakmica nego ona prvenstvena protiv Osijeka na Maksimiru. Tada smo bili bez Sammira i Badelja i hvatali smo formu - rekao je Čačić.

- Stanko Mršić i ja smo generacija. Skupa smo išli na fakultet, a bili smo jako dobra klapa. Ta generacija dala je dosta kvalitetnih trenera. Između ostalih, Cico, Vlak, Džemo...

- Stanka respektiram, ipak ima najviše utakmica u HNL-u, rekorder je i poštujem ga kao čovjeka i kao prijatelja. Ali kad počne utakmica naš odnos ide u drugi plan. U tih 90 minuta mi ćemo biti "sportski neprijatelji" koji će pokušati jedan drugome zagorčati život - završio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • FC Sheffield Thursday 01.05.2012.

    jadna nam majka s Cacicem u CL kvalama

  • mpower_1 01.05.2012.

    Ma ovaj Čačić misli da je netko i nešto,dobro bi mu došla jedna prometna da mu drmne glavu malo.

  • Messi100 01.05.2012.

    E Čaćiću, ti si sam sebi svoj neprijatelj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare