To je to što me zanima!

Čačić: Sammir je bolje, odlučit ću nakon treninga hoće li igrati

Idemo pokušati nešto napraviti. Kad bi uspjeli dugo držati povoljan rezultat, oni bi sigurno bili nervozni tako da idemo u Pariz pokušati biti njihov Zadar, rekao je Čačić
Vidi originalni članak

Nogometaši i stručni stožer Dinama u ponedjeljak ujutro otputovali su za Pariz u kojem ih sutra čeka novi okršaj s PSG-om, u 4. kolu Lige prvaka. Novinare je najviše zanimalo zdravstveno stanje Sammira, koji nije trenirao dva dana zbog bolova u tetivama.

- Sammir se osjeća puno bolje, nakon popodnevnog treninga odlučit ću hoće li igrati. Idemo pokušati nešto napraviti. Kad bi uspjeli dugo držati povoljan rezultat, oni bi sigurno bili nervozni tako da idemo u Pariz pokušati biti njihov Zadar - rekao je prije polaska trener Dinama Ante Čačić.

Mladom Alenu Haliloviću, koji je protiv PSG-a debitirao u Ligi prvaka, putuje na svoje prvo europsko gostovanje.

- Ne znam hoću li sad igrati duže, nisam s trenerom pričao o tome, sve zavisi od rezultata - rekao je Halilović, a Arijan Ademi dodao:

- Idemo probati nešto napraviti, napokon zabiti taj gol. Više ćemo misliti na obranu, ali nećemo igrati bunker. U prvoj utakmici jako me se dojmio njihov veznjak Verratti.

Podršku 'modrima' dao je i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je s njima otputovao i francusku prijestolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Auspex 05.11.2012.

    ako je zajec komentirao prije utakmice u zagrebu da ne vidi kako bi dinamo mogao dati gol kad nema napadačkih opcija ni za kontru, kako će se tek postaviti u parizu?

  • MilanGavrić 05.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • surjak 05.11.2012.

    napokon stize dinamo da se uzme nesto na klad. Cacicu legendoooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare