To je to što me zanima!

Čačić: Siguran sam da Maribor nije baš sretan sa ždrijebom...

Maribor je dobra momčad koju dobro poznajemo. Bit će to dva zanimljiva susreta, rekao je trener Dinama Čačić nakon što su "modri" u 4. pretkolu izvukli Slovence
Vidi originalni članak

Dinamo će preko Maribora tražiti ulazak u Ligu prvaka drugu godinu zaredom. Tako je odlučio ždrijeb 4. pretkola u Nyonu. Dinamo je bio postavljen za nositelja te je izvukao slovenski klub koji je osvojio naslov prvaka, kup te ostvario sve pobjede u Europi ove sezone. 

- To je podatak vrijedan poštovanja. No siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom - prva je reakcija Dinamovog trenera Ante Čačića objavljena na službenoj stranici.

- S razlogom smo bili nositelji u ždrijebu. Želimo ponoviti sjajan rezultat i još jednom u Zagreb dovesti Ligu prvaka - dodao je Čačić.

Dinamov kapetan Milan Badelj potpisuje s HSV-om, ali dogovor je da odradi dvije utakmice i pomogne klubu da izbori Ligu prvaka. 

- Maribor je dobra momčad, dižu se u posljednje vrijeme, ali mi želimo opet u Ligu prvaka i napravit ćemo sve kako bismo to i ostvarili - rekao je Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ak1990 11.08.2012.

    Čačiću primi se lopate, brate dragi !!

  • Superteška 11.08.2012.

    Policija treba zaplijeniti putovnice, na granici svi navijači moraju puhati u dreger, a Dinamo treba službeno odbiti bilo kakve ulaznice za navijače.

  • rzbrzotrz 10.08.2012.

    Dinamo prolazi u LP 100%. Maribor nije imao ozbiljnu tekmu do sad, prošao je prvaka BiH i prvaka Luxemburga. Treba li što još dodati? Uplatiš 500 kn na prolaz Dinama i to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare