To je to što me zanima!

Čačić: Sramota je da Pokrivač javno kaže da ima previše kila

Trener Dinama Ante Čačić osvrnuo se na izjavu Pokrivača koji je rekao kako ima dvije kile viška. Kod penala s Istrom bio je miran, a pričao je i o Balakovu i Hajduku
Vidi originalni članak

Ako nijedan drugi igrač nema problema s kilažom, onda je to sramota igrača koji ima problema s tim. Ja takvu sramotu ne bih ni iznosio, rekao je trener Dinama Ante Čačić osvrnuvši se na izjavu Nikole Pokrivača da ima dva kilograma viška. 

Dinamo je u polufinale Kupa ušao nakon penala protiv Istre. Dinamov trener nije bio nervozan, a nije razmišljao ni o otkazu u slučaju da Dinamo ispadne. 

- Nisam se prestravio. Ma kakvo razmišljanje o otkazu, ja razmišljam da ću u Dinamu biti sto godina. Nisam smio biti nervozan, što sam trebao divljati kad je Badelj promašio? Morao sam ostati miran - rekao je Čačić i dodao:

- Dominirali smo, u zamahu smo na pravom putu. Stvaramo situacije i prilike za gol, samo fali realizacija.

Čačić je protiv Istre na tribinu poslao Ivana Tomečaka.

- Nema tu velike rotacije, u ovih par utakmica igralo je 15-ak igrača. Ako imamo fiksnih 11, kakav će biti podražaj ovih ostalih? Konkurencija mora biti jaka.

Osvrnuo se i na trenera Hajduka i Hajduk. 

- Hajduk je nadigrao Istru i remizirao, a pisalo se da Balakov ništa ne zna. Onda je Hajduk u Zagrebu razbio domaćina. U nas se sve mijenja u tjedan dana, pa ne može čovjek jednu subotu znati, a drugu ne znati - dodaje Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zagato 09.03.2012.

    mislim da je ovom izjavom otkrio šta je ustvari Dinamo danas.. jedna modna agencija iz provincije... dva kilograma su njegov problem.. svašta...

  • mihaninho 09.03.2012.

    Naravno da nije trener za Dinamo,kao što ni Mamić i Barišić nisu ljudi za vodit klub,jel nikad Dinamo nije imao manje navijača,homoseksualniju momčad,lošije vodstvo,lošiju atmosferu nego zadnjih godina,bilo je vedrije oko našeg Dinama kad je u yugi bio deveti,ali se znalo da je to naš klub,naš Dinamo,i uvijek nas je bilo 15 000-30 000 na tribinama,uništili su klub koji volim i za koji navijam od kad sam se rodio,dabogda da im se djeci dogodi ono kaj oni rade u Dinamu,daj dragi Bog!

  • DANNYBOY_1 09.03.2012.

    ...hahahahahah...ni Feng Šui nebi ovo bolje sročio...fala k da nemam potrebe za gledanjem ovog rugla,jada i bijede...AJMO MEDVJEDI!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare