To je to što me zanima!

Andrijaševiću pretpoziv, nema Lovrena, ali je pozvan Perišić...

Izbornik Ante Čačić pozvao je za ovu akciju 23 igrača uključujući Ivana Perišića koji je suspendiran za susret protiv Ukrajine. Mario Pašalić, Marin Leovac i Franko Andrijašević dobili su predpozive
Vidi originalni članak

U ponedjeljak se u Zagrebu okuplja hrvatska A reprezentacija koju 24. ožujka čeka važan susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Susret se igra na Maksimiru s početkom u 20.45 sati.

Ulaznice za susret još se ovoga vikenda mogu kupiti u pretprodaji - do subote na blagajnama stadiona Maksimir, a do nedjelje putem interneta. 

Četiri dana kasnije, 28. ožujka, Hrvatska gostuje u Tallinnu gdje će u prijateljskom susretu odmjeriti snage s Estonijom.

Izbornik Ante Čačić pozvao je za ovu akciju 23 igrača uključujući Ivana Perišića koji je suspendiran za susret protiv Ukrajine. Mario Pašalić, Marin Leovac i Franko Andrijašević ovom su prigodom dobili predpozive.

Popis igrača za susrete protiv Ukrajine i Estonije:

Golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon)

Predpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK)

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ToniMontana 17.03.2017.

    odvratni su Mamic, Zagrebacki i Splitski huligani ali kad igra Reprezentacija sve zaboravim

  • Emperor 17.03.2017.

    Zašto je Perišić pozvan? Za Ukrajinu je suspendiran a protiv Estonije trebaju igrati mladi i oni s manjom minutažom. I Čačić si je malo skočio u usta, prvo kaže da prednost imaju igrači iz europskih liga ispred HNL a onda pozove Bradarića umjesto Pašalića. Ja osobno ne bi nijednog zvao, ali valjda Čačić bolje zna.

  • Josip Joe Milovich 17.03.2017.

    Da sam na mjestu Santinija nebi se više ni odazvao da me zovu. Igra vrhunski već godinama a uporno ga se ignorira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare