Obavijesti

Sport

Komentari 97

Andrijaševiću pretpoziv, nema Lovrena, ali je pozvan Perišić...

Andrijaševiću pretpoziv, nema Lovrena, ali je pozvan Perišić...
1

Izbornik Ante Čačić pozvao je za ovu akciju 23 igrača uključujući Ivana Perišića koji je suspendiran za susret protiv Ukrajine. Mario Pašalić, Marin Leovac i Franko Andrijašević dobili su predpozive

VIDEO

U ponedjeljak se u Zagrebu okuplja hrvatska A reprezentacija koju 24. ožujka čeka važan susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ukrajine. Susret se igra na Maksimiru s početkom u 20.45 sati.

Ulaznice za susret još se ovoga vikenda mogu kupiti u pretprodaji - do subote na blagajnama stadiona Maksimir, a do nedjelje putem interneta. 

Četiri dana kasnije, 28. ožujka, Hrvatska gostuje u Tallinnu gdje će u prijateljskom susretu odmjeriti snage s Estonijom.

Izbornik Ante Čačić pozvao je za ovu akciju 23 igrača uključujući Ivana Perišića koji je suspendiran za susret protiv Ukrajine. Mario Pašalić, Marin Leovac i Franko Andrijašević ovom su prigodom dobili predpozive.

Popis igrača za susrete protiv Ukrajine i Estonije:

Golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon)

Predpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići