To je to što me zanima!

Caen zabio 'tricu' Lyonu: PSG je milimetar od naslova prvaka

Nogometaši Caena vrlo vjerojatno srušili su Lyonove snove o naslovu. Domaćom pobjedom 3-0 ostavili su Olympique šest bodova iza PSG-a dva kola prije kraja...
Vidi originalni članak

Samo teorija može spriječiti Paris Saint Germain da osvoji peti naslov prvaka Francuske i treći u nizu! Prvi pratitelj Parižana Olympique Lyon izgubio je na gostovanju kod Caena 3-0 te sad zaostaje za vodećima šest bodova dva kola prije kraja.

Nicolas Benezet bio je čovjek odluke postigavši dva gola u samoj završnici prvog poluvremena. U 41. minuti nakon slobodnjaka Privata zabio je iz blizine, a tri minute potom nakon solo-prodora za veliku prednost Caena do odmora.

Konačan rezultat i početak slavlja za pariški sastav naznačio je Sloan Privat iz kontranapada u 85. minuti.

PSG može postati prvak čak i da izgubi u obje preostale utakmice, kod Montpelliera te kod kuće protiv Reimsa, pod uvjetom da Lyon ne nadoknadi sedam golova lošiju gol-razliku koja je prvi uvjet u slučaju istog broja bodova. Olympique u sljedećem kolu dočekuje Bordeaux, a u zadnjem gostuje kod Rennesa.

Ligue 1, 36. kolo:

  • Caen - Olympique Lyon 3-0 (Benezet 41', 44', Privat 85')
Idi na 24sata

Komentari 12

  • nocni_kupac 10.05.2015.

    Uvjek se pitam na kakvu foru je Ibrahimovic uspio onu Swedjanku da zavede i ozeni , di su joj bile oci i mozak to je misterija?

  • nocni_kupac 10.05.2015.

    kad god pogledam nosonju u njeg vecina saigraca gleda , ko da ga se boje. cccccccc.

  • Joker 🃏 09.05.2015.

    Lyon se ove sezone odlično držao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare