To je to što me zanima!

Inter se pošteno namučio kod Cagliarija, preokrenuo pred kraj

Mučio se Inter većinu utakmice, iako je imao bolju igru nikako nije mogao probiti obranu Cagliarija. A onda je uslijedio potpuni preokret u zadnjoj četvrtini utakmice
Vidi originalni članak

U prvom nedjeljnom dvoboju 11. kola Serie A Inter je slavio kod Cagliarija s 3-1 i skočio na drugo mjesto iza Milana. Iako na prvu uvjerljiva, bila je to teško izborena pobjeda momčadi Antonija Contea.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić boća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mučio se Inter većinu utakmice, iako je imao bolju igru nikako nije mogao probiti obranu Cagliarija. Nizali su se napadi, ali prvi je poveo domaćin.

Otočani su u prednost došli golom Riccarda Sottila (43), a Inter je izjednačio tek u 77. minuti preko Nicola Barelle. Milanezi su tada u potpunosti preokrenuli susret i do pobjede došli u samoj završnici - prvo je Danilo D'Ambrosio u 84. minuti zabio za 2-1, a konačan rezultat postavio je Romelu Lukaku golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade nakon što je istrčao kontru i pogodio u prazan gol bez golmana.

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu, a Ivan Perišić prvo poluvrijeme kod Intera, dok je Marko Rog kod domaćina upisao svih 90 minuta. 

Nakon sedme pobjede Inter je drugi na tablici s 24 boda, dva boda manje od lidera Milana, a Cagliari je 12. s 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare