To je to što me zanima!

Čak 350 milijuna eura prihoda Bayerna u prošloj sezoni

Iako im u ovoj sezoni ne ide kao u prošloj, nogometni klub Bayern ukupno je prihodio 350 milijuna eura, od toga tri milijuna čiste zarade...
Vidi originalni članak

Nogometaši minhenskog Bayerna se ne mogu pohvaliti aktualnom sezonom u Bundesligi. Trenutačno su na petom mjestu ljestvice, ali sa čak 14 bodova zaostatka za prvom dortmundskom Borussijom...

No, u Bayernu definitivno mogu zadovoljno trljati ruke kada vide svoje financijsko poslovanje u prošloj sezoni kada su osvojili u domaćim okvirima duplu krunu (Bundesliga i DFB Pokal), a igrali su i u finalu Lige prvaka u kojem su poraženi od milanskog Intera.

Naime, u prošloj sezoni je ukupni prihod Bayerna iznosio čak 350 milijuna eura, a čista dobit je iznosila skoro tri milijuna eura.

Bayern je, inače, naveća sportska udruga u Njemačkoj, a glavninu novca su, pak, potrošili na plaće svojih igrača, oko 165 milijuna eura.

Inače, uskoro će se Bayern velikim dijelom usmjeriti i na svoju košarkašku momčad. Konačan plan je igranje Eurolige, a ta je momčad trenutačno vodeća u drugoligaškim okvirima Njemačke, a jaka pozadina u igračkom i trenerskom smislu garantiraju uspješne i košarkaške dane Bayerna, kao što su već desetljećima takvi i nogometni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 01.12.2010.

    Bitno je da su u plusu .

  • vaha-tips 01.12.2010.

    ---------najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Komentiraj...
Vidi sve komentare