To je to što me zanima!

Čak 700 SMS poruka za trenera svih trenera Ćiru

Domaćini utakmice u Zenici tvrde da je interes bio golem i da bi stadion tri puta veći od zeničkog sigurno bio pun na utakmici s Belgijom u srijedu
Vidi originalni članak

Dobio sam 700 SMS poruka na mobitel. Aparat mi je jednostavno zablokirao. I nek’ mi samo netko kaže da na jednu poruku nisam odgovorio, govorio je Ćiro uoči utakmice s Belgijom u Zenici.
U Zenici su se navijači pokraj stadiona počeli skupljati već u podne. Euforija je bila očigledna, navijači su se okupljali u skupinama već na prilazu gradu. Domaćini utakmice u Zenici su tvrdili da bi stadion kapaciteta i od 50.000 mjesta bio pun. Za sve je zaslužan trener svih trenera, legendarni Miroslav Blažević.
- Evo još se mučim i patim vraćajući SMS poruke. Euforija je zahvatila sve, a najsretniji je mobilni operater Eronet, koji zarađuje na meni. On bi volio da ima još ovakvih ljudi kao što je blentavi Ćiro - rekao je izbornik Bosne i Hercegovine.
Boris Pandža, branič Hajduka i reprezentacije BiH, tvrdi da su mediji krivi za to što on u svakoj utakmici dobije žuti karton.
- Nakon što su me mediji prozvali kung fu Pandža, suci mi u svakoj utakmici dodijele žuti karton - rekao je Pandža.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knight Cross 01.04.2009.

    kad izgubi je.bat ce mu svi mater a je.biga tak je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare