To je to što me zanima!

Čak osam stranaca odvelo Dinamo u četvrtfinale Kupa

Teren je bio težak, ali smo rano zabili i na kraju zasluženo pobijedili. Jako sam zadovoljan s onim što smo pokazali u 1. poluvremenu, kaže Vahid Halilhodžić
Vidi originalni članak

U Karlovcu je Dinamo sve riješio već u prvom poluvremenu. Pobijedili su 2-0 pred oko 2000 gledatelja i plasirali se u četvrtfinale Kupa. Bequiraj je zabio već u 5. minuti nakon duge lopte Bišćana i nepotrebnog istrčavanja golmana Sunare kojeg je 'modri' napadač lakoćom prebacio.


- Mogu još i puno bolje. Ovo je tek početak, rekao je crnogorski napadač Fatos Beqiraj


Cufre je povisio rezultat u 33'. Nakon Moralesova kornera ostao je sam i sa par metara neometan plasirao loptu u mrežu, a gol je posvetio ženi.


- Teren je bio jako težak, ali smo rano zabili i na kraju smo zasluženo pobijedili. Jako sam zadovoljan s onim što smo pokazali u prvom poluvremenu - kazao je trener 'modrih' Vahid Halilhodžić.


Dinamo je u Karlovcu zaigrao s rekordnim brojem stranaca. Igralo ih je čak osam, a od Hrvata su tu bili samo Kelava, Bišćan i Tomečak. Chago i Etto imaju hrvatsko državljanstvo.



OSTALI REZULTATI:


Osijek - Šibenik 2-1, Inter - Cibalia 0-3, Slaven Beupo - Suhopolje 2-0

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 28.10.2010.

    medo vidim kako vi prolazite sa domačim igračima,čop majstor o buljatu da nepričam itd...

  • MladenLukač 28.10.2010.

    ---

  • user_44083 28.10.2010.

    U dinama 10 stranaca,15 prevoditelja...hahahahaaa...trenera im stid sto je bosanac pa kaže da se osjeća kao francuz...hahahaa..Stvarno mi nije jasno sto bar malo više ne guraju vlastite momke iz svog pogona,po meni sramota da igra 8 stranaca u prvoj momčadi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare