To je to što me zanima!

Calderon: Dovest ćemo dva igrača već ovoga prosinca

Roman Calderon, predsjednik španjolskog prvaka, priznao je da klub radi na dovođenju pojačanja, a dva igrača će uskoro predstaviti
Vidi originalni članak

Želite materijal za novine i ja ću vam ga dati. U prosincu ćemo potpisati ugovore s dva nogometaša. O kome je riječ, ne znam, to nije moja domena posla, time se bavi sportski direktor Predrag Mijatović. Ono što znam je da je riječ o mladim i brzim igračima koji će imati pravo nastupa u Ligi prvaka. Želimo da to budu igrači koji će dugo ostati s nama, kazao je predsjednik Real Madrida.
Španjolski mediji nagađaju kako je možda riječ o napadaču Lazija Mauru Zarateu (21) i Ajaxovu Klaas-Janu Huntelaaru (25). Ipak, imena koja će još jače odzvoniti u nogometnom svijetu, trebala bi doći u Real u ljetnom prijelaznom roku.
- U svibnju ili lipnju potpisat ćemo ugovore s dvije ili tri zvijezde. Ne želim govoriti o imenima jer ne želim buditi nikakve lažne nade - nastavio je Calderon.
Tamošnji mediji i na tu su rečenicu krenuli u nagađanja pa podsjećaju na zaljubljenost Reala u Cristiana Ronalda te spominju Lyonova Karima Benzemu, Bayernova Bastiana Schweinsteigera i mnogo puta spomenutog Zenitova napadača Andreja Aršavina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare