To je to što me zanima!

Camila, može li kraće? Samo čekamo da zaboravi i suknju...

Talijanska tenisačica Camila Giorgi svake godine igra u sve kraćim suknjicama. Na startu sezone igrala je u Sydneyu protiv Kvitove i borila se s vjetrom koji joj je stalno podizao ionako prekratkui suknjicu
Vidi originalni članak

Camila Giorgi (26) rano je ispala s ovogodišnjeg Australian Opena, već u drugom kolu bolja od nje bila je Ashleigh Barty. Rastužilo je to brojne navijače talijanske tenisačice koja iz godine u godinu igra u sve kraćim suknjicama.

Giorgi smatraju jednom od najljepših igračica na WTA Touru pa nije ništa čudo što su joj mečevi redovito među najgledanijima. Poput ovog na startu sezone u Sydneyu u kojem se bori s vjetrom koji na kraju, na radost muške publike, pobjeđuje.

 

Camila je trenutno 63. igračica svijeta, najbolje je bila plasirana 2015. godine kad je bila 30. na svijetu. Ima jedan osvojeni turnir, a što se tiče Grand Slama, najbolji joj je rezultat četvrto kolo do kojeg je došla u Wimbledonu i US Openu.

Prije dvije godine nije joj se igrao Davis Cup protiv Španjolske pa ju je talijanski savez kaznio s 30 tisuća eura i zabranio joj nastup na turinu u Rimu te godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • mica trftaljka 05.10.2018.

    Ima zena STA i pokazat 👍👍

  • MikiMrki0123 30.01.2018.

    Kakvi su ovo članci ,koji vam je vrag???

  • plik 30.01.2018.

    samo ti, dijete, oblaci sve krace.. imaš kaj pokazati.. :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare