To je to što me zanima!

Cantona: Hrvati, ima vas 4,5 mil., a jači ste od Francuske

Stvarno nevjerojatno, ima vas, koliko, 4,5 milijuna? To je pola Pariza. A Francuzi ne uspijevaju postići takve sportske rezultate kao vi Hrvati, rekao je Eric Cantona
Vidi originalni članak

Eric Cantona je u Hrvatskoj. U Šibeniku snima film u režiji Dejana Aćimovića, "Anka", u kojem igra glavnu ulogu. Jedan od najvećih, ali i najkontroverznijih igrača koji su ikad igrali u Engleskoj oduševljen je s Hrvatima. 

- Stvarno nevjerojatno, ima vas, koliko, 4,5 milijuna? Pa to je pola Pariza. A Francuzi ne uspijevaju postići takve sportske rezultate. Hrvatska je fantastična zemlja - rekao je Cantona u razgovoru s Brunom Kovačevićem za HRT.

Snimio je bivši nogometaš Uniteda nekoliko filmova, a otkrio je i tko mu je najbolji igrač svih vremena. Za njega nema dileme.

- Maradona. Volim i Pelea, Platinija, Zidanea... Ali Maradona je više od igrača - rekao je Cantona i nastavio sipati hvalospjeve o našoj zemlji, ali i našim igračima.

- Jako mi se sviđa. Podsjeća me na jug Francuske. Lijepa obala, dragi ljudi i ukusna hrana - kaže Eric, kojem je Zvone Boban najbolji hrvatski igrač, a Modrić i Pastore bolji su mu od Ronalda i Messija.

- Ronaldo ili Messi? Danas je mnogo mladih koji dolaze, poput Pastorea. Ili Modrića? Volim ga jer bez njega Real nije ista momčad. On je ono što su Guardiola ili Xavi bili za Barcelonu. Dobar u obrani, odličan tehničar... Bez njega je Real loš - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • StjepanValjak 02.06.2015.

    Cantona je pristojan fini gospodin,koji je žvaljavom Kovačeviću dao ono što je želio ćuti,ali istina je sasvim nešto drugo.

  • Vuk samotnjak_1 02.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • duje912 02.06.2015.

    interesantno kak oni koji imauu onvaca fale HR a oni koj nemaju pljuju po njoj i sele se van...HR je raj za bogate koji ne razmišljaju o cijenama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare