To je to što me zanima!

Cantona: Imam trnce od Cityja i ćelavca Pepa, ali ajmo United!

Mančesterski derbi... Na jednoj strani moje srce je uvijek bilo, je i bit će za United. Na drugoj strani je taj ćelavac zbog čije me vizije totalnog nogometa prolaze trnci, rekao je Eric Cantona
Vidi originalni članak

Eric Cantona, samoprozvani komisionar nogometa, imao je novo obraćanje. Ovaj put dotaknuo se ždrijeba Svjetskog prvenstva, odnosno, kako je rekao, 'igranje odraslih s malim kuglicama dok one ne puklu', pa tko bi to mogao propustiti?

Na meniju mu je bio i mančesterski derbi.

LOŠE VIJESTI Odgađa se derbi United - City? Problemi i za Merseyside derbi

Manchester United i Manchester City igraju danas od 17.30 sati, ako to dopuste vremenske prilike na Otoku, a utakmica bi mogla usmjeriti tijek engleskog prvenstva. City je prvi, United drugi, a Cantona, koji je pet godina proveo na Old Traffordu, priznao je da nije ostao imun na igre momčadi koju vodi Pep Guardiola.

- Mančesterski derbi... Na jednoj strani moje srce je uvijek bilo, je i bit će za United. Na drugoj strani je taj ćelavac zbog čije me vizije totalnog nogometa prolaze trnci. Defenzivni genijalac Mourinho protiv ofenzivnog genijalca Guardiole. Borg protiv McEnroea. Koga izabrati? Idemo, United - rekao je Cantona. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • light yagami 10.12.2017.

    Ovo je sudar dvaju svjetova, najboljeg napada svijeta u ovom trenutku i najbolje obrane svijeta u ovom trenutku! Nadigravanje 2 takticka genija koji su odigrali puno međusobnih dvoboja, a jos uvijek traje nadigravanje. Ovo bi trebala biti nogometni spektakl. GGMU

  • cityzent 10.12.2017.

    C’mon City!!!

  • scalp 10.12.2017.

    Ooh! Aah! Cantona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare