To je to što me zanima!

Rijeka nakon 880 dana skinula Lokomotivu u Kranjčevićevoj

Rijeka i Lokomotiva već su tri puta ranije igrali ove sezone. Na Rujevici je u HNL pobjedu odnijela Rijeka, dok su u rujnu na domaćem terenu bili uspješniji Lokosi, a u Kupu je također jača bila - Rijeka
Vidi originalni članak

Rijeka je u drugoj bitci za Europu jednom danu svladala Lokomotivu 2-1 u sklopu 26. kola HNL-a.

Bila je to prva pobjeda Rijeke na terenu Lokosa nakon čak 880 dana! Načeo je domaćine Alexander Gorgon u 20. minuti, a izjednačio je Majstorović četiri minute nakon nastavka. 

Lokosi su tada stalno prijetili momčadi Igora Bišćana, u prvih 20 minuta nastavka imali omjer udaraca osam naprema nula, no Rijeka se trgnula u 72. minuti i golom Puljića došla u vodstvo.

- Golove smo im poklonili, a imali smo jako puno prilika, igračima ne mogu zamjeriti ništa, osim malo mirnoće u završnici. Moramo što prije zaboraviti ovo, a idemo dalje - rekao je trener Lokosa Goran Tomić.

- Sluga je bio fenomenalan, ali dolaziti do bodova u ovakvim utakmicama bez golmana koji ima svoj dan nije moguće - nahvalio je Bišćan svog golmana Slugu koji je skidao stvarno - svašta!

Rijeka je sada čak sedam bodova iznad Osijeka koji je ranije remizirao s Goricom 2-2, a trener Osječana Zoran Zekić podnio je ostavku.

PROMJENE U KLUBU Zekić bivši, novi trener Osijeka odabran - stiže Dino Skender

Idi na 24sata

Komentari 20

  • theHerd 29.03.2019.

    Džabe im to kad su na ljestvici od dolaska Oreščanina treći

  • kirbi78 29.03.2019.

    Bravo Sluga,najbolji od Rijeke

  • MateCro 29.03.2019.

    2:2 - 2:1 - 1:2

Komentiraj...
Vidi sve komentare