To je to što me zanima!

Capello: Oni koji ne vole Englesku, neće više igrati

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello odlučio se oštro obračunati s igračima koji zbog navodnih ozljeda izbjegavaju 'sveti' dres
Vidi originalni članak

Iskusni Fabio Capello upozorio je sve one koji izbjegavaju dres reprezentacije u prijateljskim utakmicama da riskiraju prekid reprezentativne karijere. Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Ashley Cole, Emile Heskey, Frank Lampard i Steven Gerrard su igrači koji su otkazali nastup za Englesku u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Njemačke. Capellu se to nikako nije svidjelo te je navodno ozlijeđene igrače upozorio za buduće akcije smatrajući kako su im klubovi važniji od reprezentacije.
- Ako igrač ne voli igrati za Englesku, tada mu je bolje da ostane doma. Ne želi li igrati za reprezentaciju na prijateljskoj utakmici, znači da ne voli dovoljno nacionalnu selekciju - obrušio se na igrače koji su otkazali nastupe.
Zanimljivo je da su to sve igrači koji su u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Bjelorusije bili u prvih jedanaest, a poseban tretman morao je proći Steven Gerrard, koji je svoju ozljedu prepona morao dokazivati pred liječnicima reprezentacije. Koliko su otkazi uznemirili Engleze pokazuje i činjenica da je tabloid The Sun raspisao oglas u kojem poziva igrače zainteresirane za nastup protiv Njemačke da se jave u Engleski nogometni savez.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 18.11.2008.

    dodjite vidjeti kako kuca srce hrvatsko seljacine umisljene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare