To je to što me zanima!

Capello prebacuje lopticu: Suci su griješili više od nas

Taj bi gol imao iznimno veliko značenje jer bismo kod 2-2 mogli igrati drugačijim stilom u nastavku, rekao je razočarani Fabio Capello nakon poraza
Vidi originalni članak

Unatoč vrlo slaboj igri svojih nogometaša, engleski izbornik Fabio Capello je nakon uvjerljivog poraza od Njemačke (4-1) u osmini finala u prvi plan gurnuo suce. Engleska je porazom od staroga rivala u Bloemfonteinu završila svoj put na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Njemačka je pogocima Miroslava Klosea i Lukasa Podolskog povela s 2-0, da bi Matthew Upson smanjio na 2-1 u 37. minuti. Svega minutu kasnije, nakon udarca Franka Lamparda, lopta je za barem 20 centimetara prešla crtu gola Manuela Neunera, no pomoćni sudarc, Urugvajac Mauricio Espinosa to nije signalizirao.
- To je bila jedna od najvažnijih stvari u utakmici. Taj bi gol imao iznimno veliko značenje jer bismo kod 2-2 mogli igrati drugačijim stilom u nastavku - kazao je Capello odmah nakon dvoboja.
- Mislim da smo kod 2-1 igrali dobro, ali nakon što smo primili treći pogodak, nastavili smo razočaravajuće.
- Njemačka je velika momčad. Odigrala je dobru utakmicu, a mi smo napravili nekoliko pogrešaka kod njihovih kontranapada. No veće je pogreške od nas radio sudac. Male stvari uvijek odlučuju o rezultatu - rezignirano je zaključio talijanski stručnjak čija je momčad u JAR-u ostvarila učinak od jedne pobjede, dva remija i jednog poraza.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sunce73 27.06.2010.

    da nisu krivi suci bila bi lopta..da nije lopta bil bi teren, da nije teren, bilo bi ...????? ne, nemci su bili bolji i razbili su te prepotentne engleze!

  • Dakox 27.06.2010.

    Ja, ja kako Svabe kazu...fabio spremi se za otkaz!!! Jel ovo danas bila ta Engleska koja je trebala osvojiti prevnstvo ???? Hhahahahaha...

  • wwww 27.06.2010.

    I mislim da bi svijet napokon trebao uvesti tehniku na nogometne stadione,nema ništa bolje kad nekoga pošteno pobijediš jer nakon ove briljantne pobijede Nijemaca,Englezi će ipak reći e da su sudci priznali regularan pogodak tko zna kako bi se utakmica na 2:2 razvijala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare