To je to što me zanima!

Capello: Sudac nije trebao dati Greenu crveni karton

Zadovoljan sam, ipak smo u drugom poluvremenu izvukli remi s igračem manje u polju, kaže izbornik Engleske nakon poraza 1-0 u Dnjipropetrovsku
Vidi originalni članak

Fabio Capello doživio je u subotu prvi poraz na klupi engleske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ipak, nije nezadovoljan.
- Zadovoljan sam. Drugo smo poluvrijeme igrali vrlo dobro. Nikad nije lako igrati s igračem manje u polju, a mi smo u drugom poluvremenu uspjeli izvući remi pri takvome odnosu snaga - izjavio je engleski izbornik u kratkoj televizijskoj izjavi nakon poraza (1-0) od Ukrajinaca u Dnjipropetrovsku.
- Napravili smo u prvom poluvrmenu jednu smiješnu pogrešku koja nas je koštala gola. Međutim, želim reći da je Greeneov crveni karton bio sučeva pogreška. Bio je previše udaljen od mjesta događaja da bi procijenio da je crveni karton ispravna kazna našem golmanu - misli Capello. Utakmicu je sudio Slovenac Damir Skomina. Roberta Greena isključio je u 13. minuti nakon očiglednog prekršaja golmana West Hama nad Artemom Milevskijim.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_36186 11.10.2009.

    revcipisko1 svaka čast...dobro sto kaes da necemo proc ni kazahstan......to bi nas bar utješilo

  • 11 BILI 11.10.2009.

    Capello zacepi tu svoju bezobraznu gubicu,sudac nije nicemu kriv i sudija je odlicno.....druga je stvar sto su tvoje umisljene zvjezde igrale kao amateri. zalosno je to sto ti se nijedan igrac nije posteno oznojija...pocevsi od gerarda,lamparda,roonya....zelili li ste izgubiti utakmicu i izbaciti hrvatsku i to ste upravo napravili. kad bi uefa i fifa analizirale tu utakmicu triba vas izbaciti sa svjetskog prvenstva jer su ti englezi bahati i nekorektni.....sitimo se bleiburga 1945 pa naovamo.....englezi su mrzitelji hrvatske.

  • sila nebeska 11.10.2009.

    vama je svako kriv , kriva je HR repka sto nije sebi sama osigurala prolaz za dalje a ne da moljakamo tamo bjelorusiju pa onda englesku gade mi se vasi obicaji

Komentiraj...
Vidi sve komentare