To je to što me zanima!

Capello: Vođenje Engleske moje je posljednje iskustvo

Na žalost, star sam i vrijeme ne radi za mene. Ovo je moje posljednje iskustvo na klupi, rekao je izbornik Fabio Capello koji je ugovorom vezan do 2012. godine
Vidi originalni članak

Po isteku ugovora kojeg je sklopio s Engleskim nogometnim savezom (FA), talijanski stručnjak Fabio Capello zauvijek će se povući iz nogometa. Kazao je to sam 64-godišnji bivši šef struke u momčadima Milana, Rome, Juventusa i Real Madrida koji se izborničkog posla na Otoku prihvatio 2008., odbacivši tako nagađanja talijanskih medija da se sprema na novi trenerski angažman u talijanskoj Seriji A.

- Na žalost, star sam i vrijeme ne radi za mene. Ovo je moje posljednje iskustvo na klupi - kazao je Capello za La Gazzettu dello Sport za koju se osvrnuo i na huliganizam viđen tijekom eurokvalifikacijskog susreta između Italije i Srbije.

- Scene viđene u Genovi bole ljude poput mene, koji su radili u Engleskoj i Španjolskoj gdje se takvo što ne događa. Ne poradimo li na tome, nikada se toga nećemo otarasiti. Capello je ugovorno vezan za Engleze do 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare