To je to što me zanima!

Čarli: 'Iznenadili su me mladi'; Čop: 'Bitno kakvi smo na Euru'

Bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala u Koprivnici. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni, kazao je Duje Čop
Vidi originalni članak

Mislim da smo naporno radili posljednjih dana i nedostajalo nam je svježine u završnici, ali stvorili smo dosta prilika, rekao je hrvatski reprezentativni stoper Vedran Ćorluka nakon minimalne pobjede "vatrenih" protiv Moldavije (1-0) na koprivničkoj premijeri A-selekcije.

Izbornik Ante Čačić dao je minutažu Dinamovim mladićima Marku Rogu i Anti Ćoriću, ali i Alenu Haliloviću, Marku Pjaci...

- Mladi su me igrači vrlo ugodno iznenadili na prvim treninzima, posebno Rog i Ćorić, a Jedvaja i druge koji su već igrali ne moram ni isticati. Mislim da je pred njima velika budućnost i stariji se igrači trebaju bojati za svoja mjesta - dodao je Ćorluka.

Igrač moskovskog Lokomotiva, kojeg se povezuje s münchenskim Bayernom, igrao je u posljednjoj liniji sa Šimom Vrsaljkom, Domagojem Vidom i Ivanom Strinićem. U nastavku je priliku dobio Gordon Schildenfeld.

- U obrani smo Vida i ja prilično dugo zajedno, sa Schildenfeldom sam igrao 2012. i smatram da je to dobro izgledalo. Naravno, nedostaje nam malo širine, pogotovo zbog izostanka Lovrena, ali koga nema, bez njega se mora - zaključio je.

Duje Čop pokušao je impresionirati izbornika u drugih 45 minuta. Imao je dvije dobre šanse - jednom mu je obranio moldavski golman, a drugi je put pogodio stativu.

- Ova je prva prijateljska utakmica bila točno onakva kako su je naši treneri i planirali. Bila je to trening-utakmica, da napunimo baterije prije završnice Europskog prvenstva - kazao je napadač španjolske Málage, prenosi HNS.

Andrej Kramarić bit će izvan pogona nekoliko dana zbog lakše ozljede, ali ta informacija očito nije došla do njegova kolege iz špice.

- Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, a šteta je samo što zbog boljeg dojma nismo zabili još koji gol za ove ljude koji su došli na stadion, da ih još malo obradujemo. Sve u svemu, bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala u Koprivnici. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni - poručio je Duje Čop.

"Vatreni" imaju slobodan vikend kojega će izbornik iskoristiti za odlazak u Milano i gledanje uživo finala Lige prvaka u kojem Real Madrid Luke Modrića i Matea Kovačića igra protiv Atlética. Povratak treninzima zakazan je za ponedjeljak u Rovinju.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • auraandrej 28.05.2016.

    danas gledajte i se učite, vaša nočna mora slovenac Jan Oblak, za titulo prvaka europe!!!

  • auraandrej 28.05.2016.

    Ako je ovo sve, što može dati ova repka, zaista je velika žalost, jadno čačkanje.....

  • nokia004_1 28.05.2016.

    Cacic je dobar trener! Posle onog sa Lovrenom, sam siguran da je on pobednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare