To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti: Jako bih želio produljiti ugovor s Chelseajem

Želio bih ostati, volim ove igrače i ovaj klub, kazao je talijanski trener Chelseaja Carlo Ancelotti koji je s tim klubom osvojio Premiership i FA Cup u prošloj sezoni...
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti zasjeo je na Chelseajevu klupu 2009. godine po dolasku u London iz Milana. Ugovorno se vezano na ostanak do 2012., što bi sada, potvrdio je medijima, volio produljiti...

- Želio bih ostati, volim ove igrače i ovaj klub - kazao je Talijan koji je s londonskim klubom osvojio Premiership i FA Cup u prošloj sezoni.

Chelsea ove sezone ima samo još jednu realnu šansu za naslov, onu u Ligi prvaka.

- Osvajanje tog naslova je san, ali nikako ne smije postati naša opsesija. To natjecanje je naša motivacija, mislim da ga klub i zaslužuje osvojiti. Chelsea je finale gubio na penale, polufinale u posljednjoj minuti, te zbog gola kojega uopće nije niti bilo. Rekao sam svojim igračima da je pred njima još 450 minuta nogometa do naslova. Mislim da do njega i možemo - kazao je Ancelotti koji je Ligu prvaka osvajao 2003. i 2007. godine vodeći "rossonere".

Chelsea prvu četvrtfinalnu utakmicu LP-a igra u srijedu na Stamford Bridgeu. Suparnik im je Manchester United.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • frank lampard 05.04.2011.

    treba ostati, veliki je stručnjak i dosta se dobro prilagodio ligi...go blues!

  • Superteška 05.04.2011.

    Može biti prvak samo ako ima najjači tim u ligi u protivnom nema šanse jer nikada nije riskirao. Tipična žabarska ziheraška škola, a to u Engleskoj ne prolazi.

  • user_83804 05.04.2011.

    a ja bi zelio BEYONCE veceras da mi pjeva na privatnom koncertu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare