To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti: 'Ozljeda Luke Modrića nam je odnijela sve'

Iako smo i u utakmicama s Iscom, Jamesom i Kroosom igrali dobro i pobjeđivali. Modrić je bio ozlijeđen veći dio sezone i to nas je jako pogodilo, kaže Talijan...
Vidi originalni članak

Real Madrid ispao je iz Lige prvaka, a večeras je i ostao bez prilike da osvoji naslov prvaka Španjolske. Trener 'los blancosa' ima svoje mišljenje raspleta sezone, a kao ključnu stvar talijanski stručnjak izdvaja ozljedu Luke Modrića

- Ozljede su nam nanijele štetu, pogotovo Modrićeva. Iako smo i u utakmicama s Iscom, Jamesom i Kroosom igrali dobro i pobjeđivali. Modrić je bio ozlijeđen veći dio sezone i to nas je jako pogodilo - rekao je Ancelotti pa dodao:

- Želio bih čestitati Barceloni. Zadnjoj utakmici moramo pristupiti profesionalno, do zadnje minute moramo imati uzdignute glave, jer nismo pobijedili ali smo se borili - rekao je Talijan i dodao za kraj:

- Ove smo godine bili jako blizu, ali želim već sljedeće i prvenstvo i Ligu prvaka

Idi na 24sata

Komentari 149

  • samo pošteno_1 18.05.2015.

    Ako je Real toliko ovisan o Modricu zasto je onda njegova vrijednost 50-60 milijuna eura a ne 100?

  • zmay 18.05.2015.

    zasto bi priznao da se barcelona popisala po realu kad nije vec je prvenstvo bilo neizvjesno do samog kraja. ja cu priznati da su bili bolji ove sezone i cestitat cu im na naslovu ali popisali se po realu nisu. a vidjet cemo tko ce traziti isprike iduce sezone,barca ili real. sad govoris kao da je barcelona vec osvojila sve trofeje iduce sezone.

  • zmay 18.05.2015.

    ne trazim ja nikakve izgovore u ozlijedi modrica i po meni bi klub kao real madrid trebao imati dobre zamjene ali cinjenica je da ih je ozlijeda modrica malo poljuljala. ne samo modrica,bilo je tu nekoliko igraca ozlijedjenih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare