To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti u Milanu dobio zadnje upozorenje

Milanova uprava poručila je Carlu Ancelottiju, koji je na klupi "rossonera" od 2001. godine, da je zasad siguran, ali dodala da ne zna dokad
Vidi originalni članak

Poraz u Genovi još bi nekako i preživjeli, gubili su i na mnogo lakšim gostovanjima. Ali kako su izgubili... Kaka, Ronaldinho, Pirlo, Seedorf, Ševčenko... na papiru su možda i najjača momčad svijeta, ali protiv Genoe su izgledali poput prosječnih amatera. U 90 minuta nisu dvije suvisle akcije složili.
- Jako smo puno radili u posljednje vrijeme i noge su još teške. Uvjeren sam da ćemo uskoro proigrati - rekao je Carlo Ancelotti nekoliko minuta nakon sedmog poraza u osam utakmica, koliko je njegova momčad odigrala ove sezone.
Samo, pitanje je hoće li Ancelotti to “uskoro” doživjeti. Berlusconi zasad šuti, ali potpredsjednik Milana jasno mu je poručio:
- Ancelotti je zasad siguran na klupi, ali mora znati da, nastavi li ovakve rezultate, nećemo to moći tolerirati. Znam da smo žrtve reprezentacija i da je to jedan od razloga našeg neuvjerljiva starta, ali ni to ne može biti alibi za neuspjeh. Tim riječima završio je “temu Ancelotti” do daljnjega. Točnije, do sljedućeg neuspjeha.

BEZ RONALDA NA DNO

Uzalud i Rooney, i Berbatov, i Scholes, kad Manchester United bez Cristiana Ronalda ne može nikog pobijediti. U četiri kola osvojio je samo četiri boda i pri dnu je ljestvice Premiershipa.
ROMA SE JOŠ TRAŽI
Nakon mnogo vremena Roma više nije najbolja u gradu. Lazio je na vrhu Serije A, a oni su s jednim bodom tek 14. Mancini je uz Tottija vukao tu momčad, bez njega se, izgleda, još traže.
GUARDIOLA VEĆ SAD VISI
U viziji novog Barcelonina trenera Pepea Guardiole za Thierryja Henryja nema mjesta ni na klupi. Barca je u dva kola osvojila jedan bod i ne promijeni li nešto, vrlo brzo mogao bi postati bivši. .
NI U FIRENZI NIJE BAJNO
Iako je Fiorentina u prva dva kola imala vrlo težak ždrijeb, jedan bod je mnogo manje od onog čemu su se nadali. Zasad je u Firenci mirno, no ne počnu li pobjeđivati, bit će i tamo svega.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare