To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti želi Kovačića u Realu, Inter traži 35 milijuna €

Trener 'los blancosa' izuzetno cijeni hrvatskog reprezentativca, njegovu osobnost i igračke kvalitete koje bi, prema njegovom mišljenju, savršeno odgovarale Realu...
Vidi originalni članak

Iako ne igra sjajno niti u Interu niti u hrvatskoj reprezentaciji, Mateo Kovačić je zbog svojih igračkih mogućnosti želja najvećih europskih klubova. Strani mediji već su ga preselili u Barcelonu, no prema najnovijim informacijama portala Goal Real Madrid je taj koji je ozbiljno 'zagrizao' za 20-godišnjeg veznjaka. 

Inter je Kovačiću već ponudio novi 'podebljani' ugovor, no talijanski mediji pišu kako bi ga 'nerazzuri' pustili za 35 milijuna eura koliko traže od deseterostrukog europskog prvaka. 

Trener 'los blancosa' Carlo Ancelotti izuzetno cijeni Matea Kovačića, njegovu osobnost i sjajne igračke kvalitete koje bi, prema njegovom mišljenju, savršeno odgovarale Realu. 

Sportski direktor Intera Pietro Ausilio dobro zna da važeći ugovor nije prepreka igračevom odlasku. Dobra odšteta zanimljiva je i zato što Inter ove sezone ne igra u Ligi prvaka

Idi na 24sata

Komentari 84

  • kobra9 29.11.2014.

    prevelik je rizik za njega u Realu, pogotovo uz toliko pojačanu veznu liniju. Možda za koju godinu, Bog zna..

  • butko00 28.11.2014.

    ako cvec odlazi trebao bi otici u neki glub di ce igrati i dice se oko njega stvarati ekipa a ne da ode u real i sjedi na klupi i ceka 10-15 minuta po tekmi mnogi su sjajni igraci propali na klupi kraljeva počevsi od khedire,ilare pa do kake :)

  • karton 28.11.2014.

    Kova je nebruseni dijamant , ima samo 19 godina. I budala vidi da je veliki talenat , da mu je prostor za napredak neogranicen. Kontrola lopte , vista , brzina u prvim metrima , dubinska lopta "koja ima oci " ... Slab je u igri bez lopte , pasivan je i ne nudi se dovoljno. Ali to se brzo nauci sa dobrim trenerom i kvalitetnim suigracima. Real bi bio super za njega. Naka zahvali Luki i Raketi . Sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare