To je to što me zanima!

Carlo: Pastore me razočarao igrama, vjerujem da je i sebe

Špekulacije da bi Pastore već u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti pariški klub dobile su na snazi nakon što je Ancelotti rekao da je razočaran igrama
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti, talijanski stručnjak na klupi bogatog pariškog kluba PSG-a, odlučio se za javnu kritiku svog argentinskog ofenzivnog veznjaka, 23-godišnjeg Javiera Pastorea.

Argentinac je ove sezone zabio samo jedan gol za PSG. Špekulacije da bi već u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti pariški klub dobile su na snazi nakon što je Ancelotti rekao:

- Pastore me razočarao sa svojim predstavama ove sezone. Vjerujem da je i on sam razočaran sa svojim igrama - rekao je 53-godišnji Talijan.

Maurizio Zamparini, predsjednik Palerma, kluba iz kojeg je Pastore prošle godine prešao u PSG u transferu vrijednom oko 40 milijuna eura, prošlih je dana rekao kako je Inter zainteresiran za dovođenje Pastorea.

Kada bi se to uistinu dogodilo, to bi vjerojatno značilo i da je karijera Nizozemca Wesleyja Sneijdera u Interu definitivno gotova. Sneijder je dobio signal od kluba da neće igrati sve dok ne pristane na novi ugovor s manjom plaćom. Prema važećem, Nizozemac navodno zarađuje oko 6 milijuna eura godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • invisible123 02.12.2012.

    valjda se ancelotti ugleda na stimca kada je ovaj u medijima govoria sve lose o rakiticu pa ga vidi sad, sad ce tako i pastore. haha

  • volimdazezam 02.12.2012.

    istina , pastore je sinoc prokockao pobjedu PSGu , imali su kontru pred sami kraj i Pastore inteligencija umjesto da doda lijevo sam igrac u 100 put boljoj poziciji on dodaje desno glumi neku facu i to da je bar dodao pas kako treba ..

  • tiote 02.12.2012.

    kakav ce bit netko tko se ljubaka sa curom na treningu,,ali tu je sam kriv karlo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare