To je to što me zanima!

Carlton Cole je čestitkom za Valentinovo izazvao bijes žena

Napadač West Hama odlučio je na sebi svojstven način djevojkama čestitati Valentinovo. Na pladanj je stavio peglu, sredstva za čišćenje što je razljutilo žene
Vidi originalni članak

Dan zaljubljenih zbog svoje pretjerane komercijaliziranosti snažnijem spolu postalo je nešto u čemu previše ne uživaju, ali ga uspijeva nekako pregrmiti za dobrobit svoje bolje polovice. Napadač West Hama Carlton Cole je na sebi svojstven način putem Twittera odlučio ženama čestitati Valentinovo, no nakon što je fotografija osvanula na njegovom profilu brojne žene su poruku shvatili kao seksističko vrijeđanje.

Naime, Cole, koji se fotografirao u kuhinji, na pladanj je stavio peglu, sredstva za čišćenje te šampanjac uz poruku 'Cure, sretno vam Valentinovo'. Poruka čije je značenje vrlo jasno moglo bi ga koštati kazne zbog seksizma. No, to mu ne bi bio prvi put da je zbog objava na Twitteru kažnjen. Uoči prijateljske utakmice Engleske i Gane na Wembleyju, za koji je rekao da služi kao klopka za ilegalne imigrante, dobio je 20.000 funti kazne.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zigzag_2 15.02.2012.

    Odma su digle nos neznam zbog čega.Puno puta se nađu uvređene na banalnim situacijama pa govore o ravnopravnosti spolova.Ak oćete tak o ravnopravnosti kad se pitaju zašto u nekoj firmi samo muški rade,mogu se slobodno one javit pa na bauštelu il kopat kanale,odma će povuć tu ravnopravnost i uhvatit se stvari sa ovog pladnja :D

  • Hanna 1 15.02.2012.

    Šta pa možda je mislio da žene dobe njega koji če im očistit a one će popit šampanjac . Može se shvatit na više naćina samo nisu svi tako maštoviti , ali dobra fora u svakom slučaju .

  • SickFluf 15.02.2012.

    ovo je fora sa 9gag-a.tak da nije originalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare