To je to što me zanima!

Čarobna atmosfera Grbavice: Željina bakljada obišla je svijet

Navijači nisu mogli zaustaviti suze zbog uspjeha kojeg su napravili. Naime, Grbavica je u ratu spaljena do temelja, a 20 godina poslije, uprava kluba odlučila je uz pomoć navijača napraviti novu tribinu
Vidi originalni članak

Sarajevski Željezničar nastavio je nizati odlične rezultate u borbi za naslov prvaka. Na svojoj su Grbavici pobijedili Slobodu iz Tuzle 4-2, a dodatan razlog za slavlje, prepune tribine imale su zbog povijesnog događaja.

Ovaj susret ostat će upisan u povijesti iz razloga što je svečano otvorena novoizgrađena istočna tribina. Otvorio ju je legendarni bh. trener Ivica Osim.

- Kamo sreće da je ovako bilo ranije. Samo zajedno možemo sve uraditi. Željo živi... Mi smo klub nostalgičara, živimo od onoga što je bilo, ali sada smo napravili veliku stvar - rekao je.

Nakon otvaranja tribine u jednom dahu otpjevana je i himna Željezničara - Grbavica. U sljedećih devedeset minuta viđen je pravi 'kaos.

VIDEO

Navijači nisu mogli zaustaviti suze zbog uspjeha kojeg su napravili. Naime, Grbavica je u ratu spaljena do temelja, a 20 godina poslije, uprava kluba odlučila je uz pomoć navijača napraviti novu istočnu tribinu.

Upravo su najzagriženiji fanovi kluba prikupili su skoro milijun KM (četiri milijuna kuna) što je bilo dovoljno da se izgradi jedna tribina i to bez pomoći vlasti.
 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • hercegovac007 02.04.2017.

    Iz BiH sam iii nije da navijam za Zelju tjt i kog iz Bosne al imaju najbolje navijace u BiH svaka cast.. ii sto je glavno to im igraci vracaju sa borbenoscu.. nek bolji osvoji.ŠB96!!

  • ZAuvijek_1 02.04.2017.

    24 sata se priključila borbi protiv huliganizma tako da slavi bakljade....uredniče, koji je vaš kredibilitet kad pišete o odnosima u Hr nogometu ? ovakve bakljade se mogu slaviti samo u balkanskim plemenskim biltenima..a 24 sata su to danas dokazali !

  • marija68 02.04.2017.

    Podrška Željezničaru i njegovim navijačima (Hajdukova fan) al'od sad pa nadalje i Željezničara!🔝🔝🔝

Komentiraj...
Vidi sve komentare