To je to što me zanima!

Carrillo: Ma kakav Everton, svi smo fokusirani samo na Rudeš

NEDJELJA, 19 SATI Poznajem trenera Rudeša, Inakija Alonsa. Ima dobru filozofiju i odličan je u pripremi igrača. Malo mu fali vremena, možda ga najbolje krasi riječ 'organizacija', rekao je Joan Carrillo
Vidi originalni članak

Hajduk u nedjelju u 19 sati gostuje kod Rudeša u Kranjčevićevoj ulici.

Splićani će brzo morati zaboraviti na europski poraz u Liverpoolu i prebaciti se na HNL.

- Analizirali smo utakmicu protiv Evertona, vidjeli smo gdje smo griješili i što smo dobro napravili. Možemo ispraviti te greške, to je bitno, Everton je dobra momčad, ali mi smo mu bili konkurentni. Pa navijači Evertona u drugom su dijelu zviždali svojim igračima, to dovoljno govorili kako smo igrali. No prvo Rudeš, onda Everton - rekao je Joan Carrillo.

- Borja Lopez i Ohandza neće putovati s nama. Ohanzda ima problema s mišićem, nije ozbiljno, ali nismo htjeli riskirati. Erceg i Tudor su spremni za utakmicu. Rudeš je opasan, ima dinamične igrače, a osvojili su neke bodove s teških gostovanja. Napravit ćemo sve da nas ne iznenade. Jako bitna utakmica za nas, svi smo fokusirani samo na Rudeš - dodaje trener Hajduka.

Rođeni Katalonac, Barcelona je njegov grad, naravno, čuo je za teroristički napad u kojem je nedavno ubijeno 13, a ozlijeđeno gotovo stotinu ljudi. Kako bi odali počast žrtvama, katalonski će klub u nedjelju istrčati u dresovima na kojima će umjesto imena igrača stajati ime grada.

- Jako me rastužuje sve to što se danas događa. Moja sućut obiteljima žrtvata, moramo se više boriti protiv takvih stvari kojih ima u svakom dijelu svijeta - rekao je Carrillo i vratio se na Rudeš.

- Poznajem trenera Rudeša, Inakija Alonsa. Ima dobru filozofiju i odličan je u pripremi igrača. Malo mu fali vremena, možda ga najbolje krasi riječ 'organizacija'. Čuli smo se tri, četiri puta. Zanima ga kultura, hrvatski običaji... Pomogao sam mu - rekao je Carrillo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Istvan Serekesz 20.08.2017.

    Tako je hebeš Everton treba Rudeš pobjediti.

  • dinamo55555 19.08.2017.

    Prvensto gotovo prije 2 kola.. europa zavrsava 24.8.... sve u svemu bolja sezona nego inace za naseg hajduka.. izdrzali su u europi tjedan dana dulje... i to je neki uspjeh... mirise na titulu

  • Exterminator 19.08.2017.

    Rudeš će vas razje na proste faktore ...isto kao i Lučko nekada

Komentiraj...
Vidi sve komentare