To je to što me zanima!

Carrillo o Uefinoj kazni: Nama je bilo baš lijepo u Dugopolju...

Publika nam je dala vjetar u leđa, sad se moramo adaptirati na nove uvjete, rekao je trener Hajduka Joan Carrillo dodavši kako će u Zaprešiću protiv Intera odmarati neke igrače
Vidi originalni članak

Carrillov Hajduk još nije zaigrao na Poljudu, a startao je u sezonu s tri pobjede. Španjolac vjeruje da će se niz nastaviti i nakon sutrašnjeg ogleda s Interom u Zaprešiću.

- Moramo osvježiti momčad, jer će Inter krenuti žestoko, jako su opasni strateški, lani su nam dali gol iz kornera, momčad su koja ima jako brze bokove... Mi smo spremni, samo moramo izabrati prave igrače za Zaprešić - rekao je trener Hajduka.

Je li se momčad uspjela regenerirati nakon naporne utakmice i putovanja u Sofiju?

- Bili smo upoznati s ritmom utakmica i spremali smo se za taj ritam. A ad se pobjedi, sve je lakše, pa i regeneracija momčadi - dodaje Carrillo.

Hoćete li kombinirati momčad i odmarati igrače, jer već u utorak putujete u Kopenhagen?

- Neke ću sigurno odmoriti, ali nama je jako važna utakmica u Zaprešiću. Nekih će izmjena biti, a to koliko će biti zamjena, i tko će sve ući, to ćemo vidjeti prije utakmice u suradnji s liječničkom službom.

Možete li komentirati kaznu Uefe?

- Kad smo igrali u Dugopolju bilo je jako lijepo, publika nam je dala vjetar u leđa. Mi se sada moramo adaptirati na nove uvjete, pripremiti se za utakmicu i na koncu učiniti naše navijače zadovoljnima - rekao je Joan Carrillo.

Je li grijeh ovakvog Ohandzu držati na klupi?

Rekao bih da ne. Ako stavim njega, onda bi bio grijeh na klupi držati Saida, ili nekoga drugoga... Ja moram izabrati 11 igrača, nastojim izabrati najbolje, i za mene to nije bio grijeh. Do sada sam manje - više pogodio jer imamo tri pobjede za sada. Pobjede ne dolaze zbog Ohandze, Futacsa ili Saida, nego zbog momčadi.

Za vama je sjajna statistika u četiri protekla mjeseca. Ima li još prostora za nastavak?

- Možemo napredovati, naš cilj je da idemo naprijed. Imamo sve predispozicije, i to mi ulijeva nadu i povjerenje. Znam gdje sam, ovdje sve što je važno je sljedeća utakmica, i mi smo koncentrirani smo samo na nju. Na Inter.

Gdje ima najviše prostora za napredak, i na kojoj poziciji bi se željeli pojačati?

- Najveći pomak je da igrači vjeruju, da shvaćaju kako napadamo, kako se branimo... To je najveći napredak. Ako tako nastavimo, pomak će se svakim danom sve više vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Carevo polje 23.07.2017.

    Ima iko muski stav u ovoj drzavi? umjesto da kaze da nije zasluzena kazna on diplomatski trebamo se adaptirat na nove uvijete normalno da ce nas gulit uvijek kad se ne borimo za svoje pravo

  • 78fernandes 22.07.2017.

    Cesto se zezam na racun hajduka ali treba priznati da je ovo u zadnjih 5 godina sigurno najjaci hajduk

  • MateCro 22.07.2017.

    Cuj to, zabili nam iz kornera , pa se ih sad moramo cuvati ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare