To je to što me zanima!

Carrillovi problemi pred derbi: Nižić i Erceg upitni za Rijeku!

Ne treba ni govoriti koliko su Nižić i Erceg bitni treneru Carrillu uoči 'jadranskog derbija', pa i sama činjenica da se do samog derbija neće znati mogu li ili ne narušava koncepciju i pripremu treneru za utakmicu
Vidi originalni članak

Rijeka će u 'jadranski derbi' umorna od europskog ogleda s Grcima, ali ni Hajduk nije u idealnoj situaciji. Otišao im je Nikola Vlašić, do proljeća su bez Marka Futacsa, a stoper Gustavo Carbonieri će također duže vrijeme biti van stroja, još uvijek postoji realna mogućnost da će i on završiti na operacijskom stolu.

Po posebnom programu još uvijek rade Toma Bašić i Ivan Pešić, a nakon Osijeka ozljede su prijavili kapetan Zoran Nižić i Ante Erceg.

I dok je sa Nižićem situacija nešto jasnija jer ima virozu i povišenu tjelesnu temperaturu, Erceg je ozlijedio rame u sudaru s osječkim golmanom Malenicom te ga taj dio tijela još uvijek jako boli i ograničava mu pokrete.

Ne treba ni govoriti koliko su Nižić i Erceg bitni treneru Carrillu uoči 'jadranskog derbija', pa i sama činjenica da se do samog derbija neće znati mogu li ili ne narušava koncepciju i pripremu treneru za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 78fernandes 14.09.2017.

    Uuuu strasni igraci 😅😅😅😅

  • dado73 14.09.2017.

    Svejedno je s kime i kako na Rijeku, ionako nema Vlašića , mislim da su samim time šanse nikakve.Daj Bože da sam u krivu , ali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare