To je to što me zanima!

Carrol šokirao Arsenal i donio pobjedu Newcastle u gostima

Nogometaši Newcastlea slavili su u prvoj nedjeljnoj utakmici 11. kola Premier lige s minimalnih 1-0 kod Arsenala. Pobjednički gol, šesti u sezoni postigao je Carrol
Vidi originalni članak

Nogometaši Newcastlea pobijedili su u Londonu Arsenal s 1-0 u prvoj nedjeljnoj utakmici 11. kola engleskog nogometnog prvenstva. Andrew Carroll, 21-godišnji napadač Newcastlea, presudio je Arsenalu pogotkom u 45. minuti. Barton je dodao iz slobodnog udarca duboko u polju, a Carroll je poentirao glavom, iako treba konstatirati vrlo traljavu intervenciju Arsenalovog vratara Fabianskog. Stigao je Carroll tako do svog šestog prvenstvenog pogotka ove sezone.

Arsenal je imao puno više loptu u svom posjedu, imao je više šansi, spomenimo samo dvije iz prvog poluvremena. Fabregas je pogodio gredu, a vratar Newcastlea Krul sjajno je izvadio loptu iz rašlji nakon udarca Nasrija.

Spomenimo još da je Arsenalov Koscielny dobio izravni crveni karton u drugoj minuti sudačke nadoknade, zbog potezanja Rangera koji je u prodoru po desnoj strani išao prema golu.

Newcastle je dobio treću utakmicu zaredom u Premiershipu, te je zaustavio Arsenalov niz od tri pobjede. Isto tako, ''svrake'' su pobijedile Arsenal prvi puta nakon pet godina. ''Topnici'' su dobili zadnjih međusobnih dvoboja u svim natjecanjima, a ove sezone su u gostima tukli Newcastle sa 4-0 u Carling Cupu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Frank Ribery 07.11.2010.

    zeznuo te za 100 kuna,nemres i ulog racunati

  • bozidar40 07.11.2010.

    da,da..mene taj arsenal danas zeznuo za 3200kn..

Komentiraj...
Vidi sve komentare