To je to što me zanima!

Casillas demantirao da je muljao s bivšom od Messija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iker je upao u probleme nakon nedavne utakmice Španjolske u Argentini. Navodno je prevario curu, poznatu novinarku s bivšom djevojkom od Messija
Vidi originalni članak

Španjolska je prije nekoliko dana izgubila 4-1 od Argentine u prijateljskoj utakmici u Buenos Airesu, a golman 'furije' Iker Casillas utjehu je potražio u Luciani Salazar Ortegi, ako je za vjerovati tračerskom argentinskom magazinu Paparazzi. Luciana (29) je argentinski model, pjevačica i glumica, a s Casillasom je provela strastvenu noć.
Cijela priča ne bi toliko uzburkala strasti da Luciana nije bivša Messijeva djevojka, a još k tome Iker nije 'solo'. U vezi je s poznatom španjolskom novinarkom Sarom Carbonero. Slika poljupca, koji su uživo pred kamerama u Johannesburgu razmijenili Casillas i Sara, nakon što je Španjolska osvojila naslov prvaka svijeta, obišla je cijeli svijet.
Casillas je upao u probleme, a što je najtragičnije utakmicu nije ni igrao. Demantirao je trač, rekao kako dotičnu uopće ne poznaje, a angažirao je i odvjetnike zbog laži. Ostaje mu tek nada da se Sara i Leo ne ljute.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • elderscroll 14.09.2010.

    kao sad fuj plastična flundra, kljun, ne valjaju sise, usne.. bljak bljak fuj fuj, a većina muške populacije netom traži upravo takve u kojekakvim filmićima za privatnu stimulaciju, jer očito pristup takvim ženama imaju samo tim putem... koje licemjerje...

  • hibasic 14.09.2010.

    i tata bi sine..i tata bi

  • Barca4Ever 14.09.2010.

    jebemu messi! Kaj ti je to trebalo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare