To je to što me zanima!

Casillas je postao ambasador dobre volje UN-a za razvoj...

Hvala vam na ukazanom povjerenju, učinit ću sve što je u mojoj moći da pomognem onima kojima to treba, kazao je golman Reala i španjolske nogometne vrste
Vidi originalni članak

Iker Casillas, golman madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije, u ponedjeljak je u Ženevi imenovan ambasadorom dobre volje UN-ova programa za razvoj (UNDP). Inače, istu funkciju već otprije obavljaju Ronaldo, Zidane, Drogba, Šarapova...

- Hvala vam na ukazanom povjerenju, učinit ću sve što je u mojoj moći da pomognem onima kojima to treba. Preda mnom je velika odgovornost, ali osjećam da sam za nju spreman. Izvršnoga posla prihvaćam se danas premda se njime već neko vrijeme bavim - kazao je Casillas.

- On je izvrstan izbor, posvećen je socijalnim pitanjima. Ne samo da je Iker uzor mladima diljem svijeta, već je i posvećen tome da poboljša živote najranjivijih - dodala je predstavnica UNDP-a Rebeca Grynspan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JakovBilic Panto 25.01.2011.

    casillas je kao osoba i kao golman najbolji na svijetu .....poštiva sve ossobe ..nije bahat ...dobra osoba ...jedan jedini i neponovljivi ....ja sam golman i on je moj idol...najbolji je.

  • ducy_vk 25.01.2011.

    Casillas zmaj :)

  • DirektorSvemira 25.01.2011.

    Jedino ovog covjeka ne mrzim u Realu. Niti Zidana naravno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare