To je to što me zanima!

Casillas: Nova lopta Lige prvaka je katastrofalna...

Razgovarao sam s Buffonom, Čechom i Reinom i svi misle jednako kao i ja, požalio se golman Real Madrida na "loptu koja radi čudne stvari"
Vidi originalni članak

Golman Real Madrida Iker Casillas (28) nije skrivao svoje nezadovoljstvo novom loptom kojom se ove sezone igra Liga prvaka.
- Nova lopta Lige prvaka je totalna katastrofa. Žao mi je što to moram reći, ali došlo je do faze kada se to više ne smije nastaviti. Let lopte je katastrofalan. Mogli ste to vidjeti već i na Kupu Konfederacija i na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj - rekao je Casillas za španjolski sportski dnevnik As. Lopte za Ligu prvaka, Kup konfederacija i Europsko prvenstvo produkt su slavnog njemačkog proizvođača sportske opreme Adidasa, a Casillas kaže da nije on jedini koji ima loše mišljenje o njihovoj kvaliteti.
- Razgovarao sam s Buffonom, Čechom i Reinom i svi mi kaži isto. Lopta koja se koristi u Primeri je bolja, isto zna raditi čudne stvari, ali puno rjeđe - dodao je španjolski golman, koji je u utakmici 1. kola skupine C Lige prvaka na gostovanju kod Züricha primio dva gola. Real je dobio 5-2, a Ronaldo je zabio dva gola iz velike daljine, pomalo čudno. Možda i zaslugom nove lopte...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • odbojkašica4ever 23.09.2009.

    kako su bezobrazni! ronaldo zna pucat sa velike daljine! šta je sa onim njegovim golom sa mislim 30 m daljine koje je letio brzinom 106 na sat?! de LOL ronaldo i real madrid ubit će barcuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ducy18vk 17.09.2009.

    jebiga nije ugodno kada lopta leluja bezveze a slab sut svi govore da su lopte sranje vjerujem im golman sam osobno tako da ni meni nije ugodno kad lopta je nekako sjebana nezz kako da opisem to leluja bezveze u zraku mijenja smjerove teska za uhvatit

  • MpH 17.09.2009.

    Kaj je previše okrugla? Najbolje da napune ovčji želudac starim plahtami i udri Mile... hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare