To je to što me zanima!

Casillas: Reina mi je rekao kamo će Cardozo pucati

Golman Reala i Španjolske Iker Casillas obranio je penal paragvajskom napadaču Cardozu. S klupe mu je Reina "šapnuo" kamo će pucati...
Vidi originalni članak

Nakon što je u 59. minuti utakmice između Španjolske i Paragvaja, pri rezultatu 0-0, obranio penal paragvajskom napadaču Oscaru Cardozu, španjolski je golman i kapetan Iker Casillas prstom upro prema svojoj klupi. Ispostavilo se nakon utakmice koju je Španjolska na kraju sretno dobila 1-0 izborivši polufinale Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi da je tom gestom Casillas zahvalio svom golmanskom kolegi Pepeu Reini.
- On mi je rekao kamo će Cardozo pucati. Doista je fenomenalan – priznao je 29-godišnji golman Reala pripisavši time velike zasluge za svoju obranu golmanu engleskog Liverpoola.
- Ova španjolska momčad ima mnogo kvaliteta i može otići do kraja. No, moramo biti oprezni protiv Nijemaca, koji imaju odličnu momčad i koji zaslužuju apsolutni respekt - dodao je kapetan te nastavio:
- Najbitbnije je, međutim, da smo uspjeli probiti psihološku barijeru koja nas je sputavala. Sada kad smo došli do polufinala, idemo uzeti sve!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bosnia_80 04.07.2010.

    ovo samo govori o casillasu kao čovjeku...koliko ljudi bi ovo priznalo?.. uvjeren sam da bi mnogi to prećutali i sve zasluge pripisali sebi (bez obzira što je neko drugi dao veliki doprinos)

  • Big Smoke 04.07.2010.

    @fishermen,dobar komentar @davorg,kak volim ovakve pametne šta znaju bolje nego casillas.Ti si jučer možda bio tam pa znaš,daj molim ti ne lupetaj

  • davorg 04.07.2010.

    da ti je sutao u desnu bil rekao da te reina nagovorio da se bacis lijevo

Komentiraj...
Vidi sve komentare