To je to što me zanima!

Cassano: Messi je najbolji, odmah iza njega je Zlatan

Napadač Real Madrida na posudbi u Sampdoriji nema namjeru vraćati se u Španjolsku, već želi postati jedan od simbola kluba iz Genove
Vidi originalni članak

Ibrahimović je izvrstan. Da nema Lionela Messija, Zlatan bi definitivno bio najbolji nogometaš na svijetu, misli preporođeni talijanski napadač Antonio Cassano. Bivši igrač Barija, Rome i Real Madrida ove sezone igra u velikoj formi. Lani je na Santiago Bernabeu dobivao mrvice od Fabija Capella i odlučio je sreću potražiti u domovini. Po svemu sudeći, i našao ju je.
- Želim ostati u Sampdoriji i postati simbol kluba - ambiciozno priča sretni i zadovoljno "zločesti dečko talijanskog nogometa".
A dok je u Genovi, ne želi biti prosječan. Želi osvajati naslove, a za to će Sampdoriji trebati značajna pojačanja. Nekoga će vjerojatno dovesti, ali onoga koga Cassano priželjkuje sasvim sigurno neće. Barem ne u narednih nekoliko sezona.
- Bilo bi sjajno igrati u tandemu s Messijem! Ako me čelnici kluba poslušaju i dovedu Lea u Sampdoriju, borit ćemo se za naslov prvaka Italije - garantira Cassano.
Još samo ostaje jedna 'sitnica'. Messija treba preoteti Barceloni i privoliti ga da zaigra za momčad iz sredine ljestvice talijanskog prvenstva. Nemoguća misija? Naravno, iz ove priče ni Tom Cruise ne bi izašao kao pobjednik...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare