To je to što me zanima!

Cassano otkrio: Posvađao sam se s Livajom, majka me naučila da se baš nikoga ne bojim...

Dragi pratitelji. Sutra navečer ću ispričati sve. Rekli smo si svašta, ali je nakon dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji, ispričao je bivši talijanski nogometaš
Vidi originalni članak

Medijsko prepucavanje između Antonija Cassana i Josea Mourinha, koji je u svemu spomenuo i Marka Livaju, dobiva i nastavak!

- Dragi pratitelji. Sutra navečer ću na Bobo TV-u ispričati sve. No sada želim reći nešto o Mourinhu i Livaji. Posvađao sam se s Livajom. Rekli smo si svašta, ali je nakon dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji. Majka me naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Svađao sam se s 30 tisuća ljudi - rekao je Cassano pa se obratio poimence Mourinhu:

'Nije došlo do fizičkog obračuna'

- Onome tko ti je otkrio što se dogodilo reci da je između nas stalo 20 ljudi. Nikad nije došlo do fizičkog obračuna. Taj zečić ti govori samo sranja. A to je još jedno sranje u načinu na koji radiš s momčadima. Nikada se nikoga i ničega nisam bojao. Na Bobo TV-u ću reći još toga - poručio je Cassano.

Dvojac nije nikad surađivao, među njima nikad nije bilo ljubavi, a prepucavanje je započelo nakon što je Cassano nazvao Mourinha glumcem. Odgovor je stigao ekspresno...

Što se dogodilo između Livaje i Cassana?

- Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođu nekakvi Livaje i onda je teško - rekao je 'Special One'.

Na što je aludirao? Marko Livaja i Cassano dijelili su svlačionicu u Interu. Hajdukova desetka došla je na Meazzu 2010. godine kao talentirani junior, a upravo mu je Cassano bio konkurent u napadu. Tadašnji talijanski reprezentativac postao je višak pa je selio na posudbe i u konačnici napustio Inter 2014. godine kada je potpisao za Parmu. Nije se ni Livaja dugo zadržao. Inter ga je prodao 2013. godine u Atalantu. 

Cassano je bio jedan od talentiranijih nogometaša u svoje vrijeme. U Romi je žario i palio od 2001. do 2006. godine i otišao u Real Madrid. No, kada se očekivao njegov vrhunac, krenuo je put prema dolje. Nesportski način života, novac i težak karakter učinili su svoje. Bacio je talent u vjetar i nikada nije ispunio potencijal. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dantejebo 10.04.2023.

    nije isto bojati se i imati respekta

  • seatsb 10.04.2023.

    jebem mater i livaji supku jadnom hajduckom

  • snakefinger 10.04.2023.

    Livaja nije centriran u glavi, najblaze receno. Da nije tako, u Italiji je mogao u najboljim danima potpisati za top klub. Ali u velikom klubu se takva ponasanja ne trpe. To moze raditi samo u Hajduku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare