To je to što me zanima!

Cavanijevo čudo od gola: Ma tu ne bi pomogla niti tri golmana

Edinson Cavani zabio je 19 ligaški golova u 18 utakmica ove sezone. Gol Caenu je 50. u kalendarskoj godini, a to nikome u povijesti pariškog kluba nije uspjelo
Vidi originalni članak

Sjajan dribling 'malog' Mbappea kroz dvojicu protivničkih igrača, prolaz po boku pokraj trećeg kao da ga nema, ubačaj pred gol gdje čeka Edinson Cavani i prekrasno petom šalje loptu u gol. Po mnogima ovo je jedan od najljepših golova u dosadašnjem dijelu sezone, ali i upozorenje svima da ovakav PSG teško netko može zaustaviti. Barem dok čudesni trozubac u napadu igra ovako kako igra.

PSG je pobijedio Caen 3-1 uz golove Cavanija, Mbappea i Yurija te Santinijev za Caen, a Urugvajac je svojim golom ušao u povijest kluba.

Ovo mu je 19. ligaški gol u 18 utakmica ove sezone, zabio je i šest u Ligi prvaka što čini brojku od 50 golova u 2017. godini, a to pak nitko u povijesti PSG-a nije uspio.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mandrillost 21.12.2017.

    Bolje da je Mou uzeo Cavanija za 150m eura,nego onog Brukakua!!

  • 21.12.2017.

    Mbappe je stvarno zvijer. Tako mlad a fizicki dominantan.

  • Iskrivljena antena 21.12.2017.

    Pisao sam ja prije pola godine da je Cavani otac i sve PSG a mnogi su rekli da Neymaru nije do koljena ali vrijeme je pokazalo da ja znam, di ste sad ja Cavani poštujem jer nije precjenjen kao penaldo, Suarez, Neymar čovjek igra srcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare