To je to što me zanima!

Cavsi dižu ruke od Žižića: Na ljeto postaje slobodan igrač...

Žižić, koji u Ohio stigao 2017. kao dio razmjene u kojoj je Kyrie Irving "pobjegao" od "velikog brata" LeBrona Jamesa u Boston, očito će samo nastaviti ne baš lijepu tradiciju Hrvata kojih su se klubovi lako odrekli
Vidi originalni članak

Zbog plantarne fascije ili, laiku razumljivije, petnog trna Ante Žižić još će minimalno dva tjedna pričekati na debi u novoj sezoni za Cleveland Cavalierse. Ozljeda je došla valjda u najgore moguće vrijeme, ono kada se u predsezoni svatko bori za svoj dio minutaže, a sudeći prema vijestima koje stižu preko "bare", teško će Omišanin ove sezone dobiti više od - mrvica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zašto? ESPN vjeruje da će se na kraju sezone Cavsi odreći Žižića odnosno neće mu aktivirati posljednju godinu ugovora. Ona je u Žižićevu rookie ugovoru bila klupska opcija koja mu je mogla donijeti 3,8 milijuna dolara, no novac će naljeto morati tražiti kao neograničeni slobodan igrač.

UZBUDLJIVA VEČER U NBA-U Ivica Zubac 'lijepio banane' za rekord karijere, Babo zabio 29!

Žižić, koji u Ohio stigao 2017. godine kao dio razmjene u kojoj je Kyrie Irving "pobjegao" od "velikog brata" LeBrona Jamesa u Boston, očito će samo nastaviti ne baš lijepu tradiciju Hrvata kojih su se klubovi lako odrekli. Prvo je Orlando digao ruke od Marija Hezonje, a zatim i Phoenix od Dragana Bendera. 

NBA Babo se ozlijedio pa ubacio 16, Šarić zabio 7 u pobjedi Sunsa

U dvije sezone bivši igrač Cibone i Darussafake nije dao više razloga ljudima u klubu da misle drugačije premda prosjek od 7,8 poena i 5,4 skoka, koliko je imao protekle sezone, ne zvuči uopće loše za nekog tko je na parketu provodio u prosjeku tek 18 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 31.10.2019.

    pa ne igra više sjedi na klupi, cavsi imaju mladu ekipu i nece u play off jtako brzo

  • Zagrebacki Plavi 31.10.2019.

    Takodjer, zanimljiv mec izmedju Wolvesa i Phile. Ovog Embiida netko napokon treba usutkati jer on KATu samo predbacuje PlayOff. Ocito je da bi Minnesota igrala playoff svaku godinu da je na istoku. A osim toga, front office Phile je sposobniji, a i lakse im je primamiti free agente. Jer, realno, koja bi budala isla u Minneapolis i cijelu se godinu smrzavala gore. Rijetki su takvi. A Phila je grad na obali mora i na istoku. Zamijenimo li KATa i Embiida, KAT bi bio puno bolji u Phili nego ovaj u Wolvesima. I mora se cestitat Simmonsu, koji je dobar s obojicom i koji je nabrze i najbolje reagirao

  • Zagrebacki Plavi 31.10.2019.

    Za Zizica pise Cleveland.com da su Cavsi odbili opciju, ali da ce zapoceti pregovore oko novog ugovora. Nisu odbili opciju zbog njega i njegove lose igre i potencijala, nego smatraju da je 3.8 M dolara previse za tako cesto ozlijedjenog igraca. Brine izostavljanje Bendera nakon onako solidne predsezone i covjek jos nema ni minute. A poznavajuci lude Amere, pisu da ce na pocetku sezone vise igrat DJ Wilson jer razmisljaju o tradeu za Chris Paula pa bi Wilson bio dio paketa. A Hezonja, kao Hezonja. Ima bljeskove ali nikako da ispuni svoj potencijal u potpunosti, nikad ni nece jer mu je Fortnite vazniji od treniranja. Zanimljiv derbi Babe i Zupca sinoc. Babo dokazuje da nije preplacen, kao sto su Ameri pricali, a Zubac da ce biti bitna karika u ekipi koja napada naslov. Takodjer, solidna tekma Sarica sinoc. Polako se privikava na sustav Sunsa. Sunsi su iznenadjenje ove sezone i mozda postoje sanse da se uvuku u playoff, nastave li ovako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare