To je to što me zanima!

Cavsi su poveli u finalu Istoka, LeBron i J.R. Smith u formi...

Cleveland je na krilima LeBrona Jamesa i J.R. Smitha slavio u Atlanti u 1. utakmici finala Istoka 97-89. LeBron je zabio 31 koš, a J.R. Smith 28, uz čak osam trica...
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliersi pobijedili su Atlanta Hawkse u prvoj utakmici finala Istoka.

Cavsi su slavili u Atlanti 97-89.

LeBron James bio je sjajan s 31 košem, osam skokova i šest asistencija. Imao je veliku pomoć u liku i djelu J.R. Smitha , koji je zabio osam trica iz 12 pokušaja i završio utakmicu s 28 koševa i osam skokova.

Kod Hawksa najbolji su bili Jeff Teague (27 koševa), Al Horford (16 koševa) i Millsap koji je zabio 13 poena. Druga utakmica finala Istoka također je u Atlanti, u noći s petka na subotu.

NBA doigravanje, finale Istoka:

  • Atlanta - Cleveland 89-97
Idi na 24sata

Komentari 12

  • nidjoo 21.05.2015.

    Uh, ima tu još jako puno posla, ali čini se da je Clevland puno bliže, pogotovo još sada nakon ozljede Carolla. Ali ima tu još žestokih duela, mislim da će ovo ići u 6 ili 7 utakmica. Na zapadu čak mislim da će u 6 utakmica GS riješiti Houston, koji je definitivno sada jako oslabljen jer im se Howard ozljedio i to je velika šteta jer je Howard jako koristan u ovoj seriji, ali nikad ne reci nikad Brada uvijek može iznenaditi sa nekim brutalnim triple-doubleom i sve nas iznenaditi! :)

  • wwww 21.05.2015.

    Pitam se zašto je Phil Jackson pustio J.r Smitha iz NY a možda se i on pita kada gleda odlične partije ovoga bek šutera.Za noćašnju pobjedu Cavsa je po meni najzaslužniji upravo J.r Smith uz šut za 3 poena 8/12 i ne umanjujući zasluge LeBrona koji je alfa i omega ekipe ali ovu razliku krajem 3 i 4 četvrtine je upravo napravio J.r.Smith svojim čudesnim šutevima za 3 poena i bit će ovo zanimljiva serija iz razloga velikog osciliranja ekipe iz Clevelanda jer da je ostalo još 5 min.ja vjerujem da bi Hawksi čak i dobili utakmicu i još jedna stvar loše za Hawkse je ozljeda Dimare Carrola i u prvi mah se mislilo da se radi o ozbiljnoj ozljedi tj.koljena ali koliko sam vidio on je po meni izvrnuo gležanj a to je potvrdio i dodatni spiker koji rekao upravo ovo;"Izgleda na svu sreću da se ne radi o ozbiljnoj ozljedi ali ipak Dimare Carrol sada mora da ide na snimanje noge da se vidi o čemu se radi"..

  • strmi007 21.05.2015.

    JR smith je uvijek bio vrlo dobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare